Rábaköz PRINT

2016.07.29. 09:20

Kapuvári húsgyár - A polgármester kedden aláírta az adás-vételi szerződést

kisalfold.hu

A kapuvári húsgyár vesszőfutása

Százhúszmillió forintért megvette a helyi önkormányzat a Kapuvári Hús Zrt. egykori telephelyét, az adásvételi szerződést a napokban írták alá. Ezzel végére ért a 2012 óta tartó felszámolási eljárás - írta pénteki számában a Magyar Idők.     


Kovács Csaba, a húsüzem felszámolását felügyelő Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. ügyvezetője a napilapnak elmondta: a polgármester kedden írta alá az adásvételi szerződést, az önkormányzatnak harminc napja van a vételár kifizetésére.

Szabadidőközpont?


Az ügyvezető szerint a felszámolóbiztosnak már csak a zárómérleget  kell elkészítenie és benyújtania a bíróságnak.


A Magyar Idők napilap kitért arra is, hogy az adóhatóság korábbi tájékoztatása szerint a húsüzem tartozása  meghaladta a 10 milliárd forintot, a társaság egyes vezetői ellen büntetőeljárást indítottak különösen nagy értékű költségvetési  csalás megalapozott gyanújával.


A kisalfold.hu július elején írta meg, hogy a város megvásárolja a korábbi húsüzemet. Erről részleteket ide kattintva olvashat >>


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!