PR-cikk

2020.10.23. 08:00

Új tető alatt új távlatokkal

A 2010-ben B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven alakult vállalkozás kezdetben elsősorban tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, illetve bádogozással foglalkozott. A vállalkozás kereskedelmi, illetve gyártási profillal bővült, ezért 2017-ben megalakult a B-West-Ker Kft., mely három évvel az alapítást követően a bérelt iroda és a bérelt telephely után saját tulajdonú csarnokot épített.

 

Fotó: Csapó Balázs

Az irodahelyiségeknek, illetve a gyártásnak, raktározásnak otthont adó 600 négyzetméteres új csarnok pályázat útján, 50 százalék vissza nem térítendő támogatás, illetve 50 százalék önerő felhasználásával készült el. Az új bázis építési munkálatai ez év áprilisában kezdődtek, és augusztus 6-án már itt fogadhatták megrendelőiket. A B-West Csoport mára egy valóban lendületes vállalkozássá nőtte ki magát.

Nagyobb fordulatra kapcsoltak

– Az új csarnok birtokba vételével megváltozott az életünk – mondta Földesi Balázs, a B-West Csoport tulajdonosa, ügyvezetője. – Egyrészt felgyorsult a gyártás, megnövelhettük raktárkészletünket, és egyéb fejlesztéseink is lendületet vettek. A szintén pályázat útján szerzett korcolt lemez profilozógépünk és két targoncánk országos vevőkörünk még jobb kiszolgálását teszik lehetővé. Speciális készleteink, árukínálatunk, egyedi gyártású elemeink mára a piac minden igényét képesek kielégíteni. Hat értékesítőnk valóban az ország minden tájáról fogad megrendeléseket.

Fotó: Csapó Balázs

A száz százalékban hazai tulajdonú cégcsoport, a B-West-Ker Kft. az új, rábatamási telephelyen trapézlemez, cserepes lemez, ereszcsatorna-rendszerek és szendvicspanelek forgalmazása mellett korcolt lemezek profilozásával, élhajlított elemek gyártásával, bádogostermékek és kiegészítők forgalmazásával áll az építkezők szolgálatára.

A B-West-Ker termékpalettája folyamatos szélesítésével rugalmas és egyedi megoldásokat kínál vevőkörének, megrendelőinek.

B-West-Ker Kft.

H-9322 Rábatamási, Szent István u. 1.

Tel./fax: 0696/282 078

Mobil: +36-30/615-01-94

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában