Hirdetés

2022.05.05. 20:25

Nyárra hangoló bodzaillat, Nyitás előtt a megújult Thermal Kemping Bükfürdőn!

Sorban nyitnak a kültéri medencék Bükfürdőn, ahol megújult a súlyfürdő és egy új szolgáltatás is elérhető: Pedikűr a Medical Wellness-ben. A fürdő 20 óráig tart nyitva, így akár egy hétköznap délután is beleférhet néhány óra lazítás, aki pedig hosszabban időzne, próbálja ki a megújult Thermal Kempinget!

Munkatársunktól

Fotó: CSEPREGI Tibor

Kinyitott már a 7/1-es gyógymedence, átesett tavaszi karbantartásán a Szent Kelemen medence, és pihentető fürdőzés helyszíne lehet a Négy évszak medence mindegyik egysége ezekben a napokban Bükfürdőn. Hamarosan nyit a gyógyvizes kültéri Szív medence, aztán a strandszezonra, június közepén nyit a Macipancsoló, a csúszdapark, a Delfin medence, a Spray park és a nagy úszómedence. A strandélmények mellé az egészségmegőrzés is fontos, nincs ez másként tavasszal és nyáron sem. Új szolgáltatás május 10-étől a pedikűr a Medical Wellness-ben, és szintén május 10-én kinyit a megújult súlyfürdő.

Nem luxus, hanem hónapokra szóló feltöltődés, hosszú távú befektetés néhány nap lazítás Bükfürdőn! Az egészségmegőrzést szolgálják az exkluzív lehetőségek a forró csokoládés testkezeléstől a kávéolajos masszázson át a csontritkulást megelőző programokig. A vendégek igényeire válaszul a szaunavilág péntekenként és szombatonként 21 óráig tart nyitva! Aki nem kedveli a szaunaprogramokat, annak is kínál gőz biztosította feltöltődést a Bükfürdő Thermal & Spa, hiszen az egész régióban csak itt érhető el az alpesi széna gőzfülke. Minden érzékszervet kényeztet úgy, hogy nem terheli meg a keringést, így visszeres problémával, illetve szív- és keringési betegséggel élők is használhatják. A fűtött székben ülve gyógynövényes szellő simogatja a hátat, a vállat, a kellemes meleg levegő gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkezik, ellazítja az izmokat és az egész testet. A tradicionális kezelések kedvelői számára is kínál újdonságot májusra az idén 60 éves büki gyógyfürdő: a bodza illóolajos masszázs az exkluzív májusi ajánlat, és készülünk új ajánlattal a következő hónapokra is! Aki júniusra tervez hosszabb-rövidebb pihenést Bükfürdőn, az elsők között lehet a megújult Thermal Kemping vendégei között! Az úgynevezett senior rész, a bejárathoz közelebbi, a gyógyvízelvezető árokig érő terület felújítása zárul a nyári szezon elejére. Több beállót érintően az eddiginél tágasabb, négycsillagos lesz a megújuló kemping. Modern és letisztult az épített környezet, például a víz- és áramkiállások különleges és praktikus borítást kapnak: kőkosaras kerítéselem védi és takarja a vezetékeket. A mélyépítéssel már végeztek, a tereprendezés zajlik. A kemping maradt ugyanolyan árnyékos, mint amilyennek szerették a vendégek, hiszen nem járt fakivágással a felújítás. Győződjön meg róla! Legyen mielőbb vendég Bükfürdőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában