Ország-világ

2016.05.03. 14:37

Burgenland - Tanácsadás a határtérségben

kisalfold.hu

A „MIG – Mehrsprachige Beratungsstelle im Grenzraum", azaz többnyelvű tanácsadás a határtérségben az ÖGB Burgenland (Osztrák Szakszervezeti Szövetség) projektje. Ausztria Munkaügyi, Szociális és Fogyasztóvédelmi Szövetségi Minisztériuma és Burgenland tartomány finanszírozza.


Magyar és román munkavállalóknak Burgenlandban anyanyelvi tanácsadást biztosít és információt nyújt munkajogi kérdésekben. Információs irodája (7000 Eisenstadt, Wiener Straße 7.) hétfőtől csütörtökig 8 és 16, pénteken 8 és 12 óra között tart nyitva. Elérhetőségei: +43/2682-770-25, [email protected], www.facebook.com/oegb/mig.


Hétfőnként Neusiedl am Seeben tart tanácsadást dr. Pinkert Márta  9 és 13 óra között az Obere Hauptstraße 55. szám alatt. Keddenként Eisenstadtban 9 és 13 óra között a Wiener Straße 7. szám alatt. Csütörtökönként Oberwartban 9 és 13 óra között a Lehargasse 5. szám alatt. (www.oegb.at)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában