Ország-világ

2017.05.26. 11:23

Az Aréna lelátójára vizelt egy körmendi szurkoló - fotó

A Körmend kikapott a Falco-tól, egy szurkoló pedig így fejezte ki a nemtetszését a mérkőzés után.

Hatalmas csatát hozott szerda este a Falco és a Körmend első elődöntős összecsapása. Bár a Körmend 15 ponttal is vezetett a második félidőben, fordítani tudott a Falco, és ha csak egyetlen ponttal is, de megnyerte a Szombathely a találkozót.


A körmendi szurkolók csalódottak voltak a lefújás után. Volt olyan drukker, aki a meccs végén odavizelt a lelátóra, valószínűleg így kommentálta csapata szerda esti teljesítményét - írja a nyugat.hu.

 



Az Egis Körmend ma délután az alábbi közleményt jelentette meg hivatalos honlapján az esettel kapcsolatban:


Klubunk is értesült arról az interneten feltűnt fotóról, amelyen egy férfi Körmend sállal a nyakában könnyít magán az Aréna Savaria nézőterén.


Szeretnénk nyomatékosan kijelenteni, hogy az ilyen megnyilvánulással – történjen bármilyen okból vagy indokkal – nem tudunk azonosulni! Mélyen elítéljük és szégyenletesnek tartjuk. Az Egis Körmend a leghatározottabban elhatárolódik az ilyen cselekedetektől, legyen bárki annak az elkövetője!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában