Krimi

2024.04.28. 06:30

Nagypapájuk holtteste helyett egy tetovált oroszt kapott meg a család

A gyászolók a mai napig nem tudják, hol lehetnek idős rokonuk földi maradványai.

MW

Fotó: Shutterstock / illusztráció

Hihetetlen történet, de sajnos igaz: egy vadidegen férfi holttestét kapta meg a kanadai Jarjour család a nagyapjuk helyett. A 68 éves Faraj Jarjour a lányával éppen Kubában nyaralt, amikor úszás közben az életét vesztette a tengerben.

A lánya, Miriam Jarjour 4200 dollárt fizetett egy helyi temetkezési vállalatnak a holttest hazaszállításáért, ám miután otthon megszervezték a nagyapa temetését, megdöbbenve vették észre, hogy egy jóval fiatalabb, tetovált orosz férfi földi maradványait "szállították le" nekik.

A családot már így is megviselte a gyász, de most a bizonytalanság is úrrá lett rajtuk, hogy látni fogják-e még a nagyapjukat - írja a Daily Star beszámolója nyomán cikkében a Ripost.

A mai napig nem kaptunk választ. Szomorúak vagyunk, mert az apám meghalt. De sokkal szomorúbbak vagyunk azért, mert nem tudjuk, hogy hol van. Azt akarom, hogy valaki segítsen megtalálni az apámat

- nyilatkozta összetörten Miriam Jarjour. 

Mint elmondta, az orosz férfi holttestét visszavitették a hazájába, de Jarjourról továbbra sem tudnak semmit, ezért a kanadai külügyminisztériumon keresztül felvették a kapcsolatot a kubai hatóságokkal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!