Bulvár-celeb

2021.05.21. 19:09

Ilyen van? Meleg, fekete férfi lesz tündérkeresztanyu az új Hamupipőkében

Egy meleg férfi játsza majd az új Hamupipőke filmben a tündérkeresztanyu szerepét. A modernizált történetben több lesz a szexualitás és fülbemászó popdalok is szórakoztatják majd a gyerekeket.

Billy Porter attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Full Picture Agency via AFP

Az Amazon támogatásával megrendezésre kerülő új Hamupipőke filmben, a tündérkeresztanyát Billy Porter fekete homoszexuális férfi fogja alakítani. A Not the Bee hírportál cikkében rámutat, hogy a hamupipőke egy gyermekkori történet, amit a népi kontextusából most áthelyeznek egy nemekre, és szexualitásra hajló narratívába, amelyet fülbemászó popdalokkal színeznek ki, és így mutatják be a gyermekeknek.

Tényleg hasonlítanának?
Fotó: V4NA

Az oldal újságírója szerint, ha ez a film slágernek bizonyul, a közeljövőben több folytatást is bejelenthetnek–adott hírt az abszurd estről a V4NA Hírügynökség.

Billy Porter, színész fogja megszemélyesíteni tündérkeresztanyut a most készülő felújított Hamupipőke filmben, amit szeptembertől tesznek majd elérhetővé az Amazon Primeon.

Porter újra kívánta gondolni ezt a szerepet a klasszikus karakter újszerű átvételével. Ebben az új filmben a tündérkeresztanya neve Fab G. lesz, akit kifejezetten Porterre szabtak, a karakter modernizálásának elősegítése érdekében, úgy, hogy kifejezetten a színészt és annak stílusát szem előtt tartva írták újra a szerepet.

Egy természetfeletti lény, aki az önmagához való hűséget képviseli, és túlmutat a hétköznapi emberi címkéken. Billy fogalmazta meg azt a kijelentést, hogy a varázslatnak nincs neme

– mondta el Kay Cannon rendező.

Kiemelte, hogy szerinte Ellen Mirojnick jelmeztervező túlvilági kinézetű narancssárga kabátjával és egyedi Jimmy Choo pillangós csizmájával Porter kinézete ugyanolyan fantasztikus, mint ahogy a karakter eredetileg kinézett.

Olyan jól illik a szerephez. Olyan nevetségesen tehetséges. Számomra Billy maga a varázslat

– áradozott Cannon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!