Kisalföld Mosonmagyaróvárért - A Lajta mindenkié - Parkot a partokra!

Szombatra a Kisalföld "A Lajta mindenkié!" közösségi kampánya idei utolsó felvonásaként fásításra, park építésre hívunk minden lokálpatriótát a Malom-ági Lajta mentén a Mofém gyár és a folyó között létesítendő új park építéséhez. A város civil szervezeteit, lokálpatrióta polgárait és vállalkozóit szólítjuk meg idei közösségi kampányunkkal.

kisalfold.hu

A faültetést társadalmi munkában, lokálpatrióták segítségével, profi kertépítők bevonásával végezzük el. A Kisalföld ehhez facsemetéket is adományoz a városnak. Ám  a lehetőség nyitott minden egyesület, vállalkozás, utca- és lakóközösség  számára is. Jöjjenek, segítsenek a faültetésben!  


Aki pedig csemetéket is adományozna, ezt meg is megörökítheti ezt a város legújabban születő közparkjában. A fa adományozás részleteiről a szakmaiság jegyében célszerű előzetesen érdeklődni a városháza illetékesénél, Németh Andreának.  


Aki pedig fát ugyan nem hoz, de szívesen csatlakozna hozzánk, azt szeretettel várjuk november 7-én, szombaton délelőtt 9 órakor a Lajta-lakókert víz menti, Mofém gyár felőli oldalán.


Csapjunk egy jó bulit, gazdagítsuk együtt városunkat!  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!