Kézművesség szolgálatáért IPOSZ kitüntetés a LajtaPressnek

kisalfold.hu

A hazai kisvállalkozások döntő szerepet játszanak a foglalkoztatásban, a munkahelyteremtésben, a szakképzésben és az adóbevételek megteremtésében – mondta Németh László, az Ipartestületek Országok Szövetsége (IPOSZ) elnöke a 25. Magyar Kézművesség Napja alkalmából tartott ünnepségen, Budapesten.

A magyar kézműipar, a mikro-, kis- és családi vállalkozások országos érdekképviseletének vezetője ünnepi beszédében elmondta, hogy a kisvállalkozók mintegy 200 kézműipari szakmában vannak jelen, közülük jó néhány tett szert nemzetközi hírnévre, például a gasztronómia, a szépségipar, az építőipar, a művészi kézműipar területén.

 

Kézművesség szolgálatáért IPOSZ kitüntetés a LajtaPressnek




Az ünnepségen egyúttal köszöntötték a magyar kézműipari hagyományok őrzéséhez hozzájáruló újságírókat, riportereket.


Az IPOSZ az ipartestületekkel együtt nagyra becsüli, elismeri a LajtaPress szerkesztősége évek alatt végzett kiemelkedően szakszerű, segítőkész munkáját. Ezzel eredményesen erősítették szövetségünk, ipartestületi tagságunk működésének, munkájának, törekvéseinek sajtónyilvánosságát, a közvélemény tájékoztatását.


Ezen munka elismeréséül  a 25. Magyar kézművesség Napján az IPOSZ Országos Elnökségének ülése keretében Németh Béla régió vezető vehette át a munkájáért szóló kitüntetést.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!