Három országban is keresik az Oroszvárról eltűnt 39 éves anyukát - fotó

Rajkán is kihelyeztek röplapokat és a magyar rendőrséget is értesítették a fiatalasszony eltűnéséről.

kisalfold.hu

 Még január 19-én tűnt el egy háromgyerekes anya Oroszvárról (Rusovce). A 39 éves asszony 175 centiméter magas, karcsú, barna hajú, zöldesbarna szemű. 

 Keresik Nadeľda Ondejkovát. Január 19-én eltűnt, ha valaki felismeri, jelezze a rendőrségen (tel.: 112).

Keresik Nadežda Ondejkovát. Január 19-én eltűnt, ha valaki felismeri, jelezze a rendőrségen (tel.: 112).

A lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta nem tudnak róla hozzátartozói.

 

A fiatalasszony két iker fiú és egy négy hónapos kislány anyukája, szülése után gyógyszert is szedett – tudtuk meg az Ondejkova család egyik segítőjétől.

 

A hozzátartozók kérik, hogyha valaki felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon (tel.: 112).


A család segítője megkeresésünkre elmondta: „Eltűnése napján még délután 3 órakor otthon volt az udvaron, férje látta az ablakból, amikor elindult fiaikért az óvodába. Mikor visszaért, az anyuka már nem volt otthon. Senki nem látta, merre mehetett. Az eltűnését azonnal bejelentették a rendőrségen." 

Mivel az eltűnt oroszvári lakos, és a falu közvetlenül a hármas határon fekszik, így a szomszédos országokban is keresik az eltűnt édesanyát. Rajkán is kihelyeztek erről röplapokat és a magyar rendőrséget is értesítették. Ugyanígy tettek az osztrák oldalon is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!