Miss Alpok-Adria

2014.12.03. 10:22

Trend Optika - a megyei Alpok-Adria támogatója

A Trend Optika, mint optikai üzlethálózat, több mint 20 éve szemészeti és optikai szolgáltatásokkal üzemelő vállalkozás, melynek győri szalonja a belvárosban a Baross G. u. 19. sz alatt található.

A magas minőségű, mégis kedvező árú optikai termékek értékesítése mellett kiemelt figyelmet fordít  a szembetegségek megelőzésére és a vakság visszaszorítására is. Épp ezért, az ország vezető orvos-szakmai társaságaival egyeztetve hoztunk létre  - Európában is egyedülállónak számító  - szemészeti szűrőhálózatot, melynek orvosi hátterét az ország legmagasabban képzett szakemberei, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának munkatársai biztosítják.



A Trend Optika minden szaküzletében a legkorszerűbb gépekkel felszerelt szakrendelőkben szemészeti szakrendelés, kontaktlencse-rendelés, és gyermekszemészet egyaránt elérhető. Szemész szakorvosok, optometrista - kontaktológusok és látszerész mesterek közreműködésével zajlik a mindennapi munka. A világmárkás szemüvegkeretekkel a legújabb trendet képviselő napszemüvegekkel és a minden lakossági igényt kielégítő saját márkás termékekkel egyaránt várják kedves vásárlóikat.

Trend Optika 9021 Győr, Baross G. u. 19., Tel: +3696/488-341

 

 

Címkék#alpokadria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!