Kék hírek

2019.07.29. 09:30

Balesetek napja a sztrádán - átszakította egy Forma 1-es csapat kamionja a szalagkorlátot az M1-esen Győrnél - fotók

Feloldották az útzárat a 120-as km-nél. Több baleset is történt a sztrádán Győr közelében.

kisalfold.hu

19.18 - Feloldották az útzárat a 120 km-nél


Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon - Győr térségében - a 120-as km-nél még a délelőtti órákban vízelvezetőárokba hajtott a Forma-1-es Renault-csapat egyik kamionja. "A jármű műszaki mentése befejeződött, mindkét forgalmi sáv felszabadult. Közel 3 km-es a kialakult torlódás" - írja az Útinform. 


19.13 - A Forma 1-es Renault-csapat tweet-ben közölte: a kamiont vezető sofőr jól van és a győri kórházba szállították ellenőrzésre


A teljes tweet ">itt olvasható. Ebben az is szerepel, hogy másik jármű nem volt érintett a balesetben.

 

Fotók: Gömbi


19.04 - Újabb baleset - árokba borult egy kisteherautó az M1-es sztrádán


Lesodródott az úttestről és árokba hajtott egy kisteherautó az M1-es autópályán, Herceghalom és Zsámbék között. A baleset a Győr felé vezető oldalon történt. A balesethez a törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.


18.14 - Kigyulladt egy autó


Újra az M1-es autópályán van veszélyhelyzet: Hegyeshalom felé a 111-es km-nél kigyulladt egy jármű, emiatt lelassult a haladás. Az érintett szakaszon fokozott figyelemmel vezessenek! - írja az Útinform.


15.32 - Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon - Győr térségében - a 120-as km-nél továbbra is tart az árokba hajtott kamion műszaki mentése és a helyszínelés, ezért a külső sávot lezárták. Közel 10 km-es a kialakult torlódás. Aki teheti, az M19-es autóúton és az 1-es főúton Győrön keresztül kerülhet.


14.15 - Győr térségében - a 118-as km-nél, ahol korábban több jármű ütközött össze, a helyszínelés véget ért és a sávzárás megszűnt.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A torlódásban a 116-os km-nél egy újabb baleset történt, ott a sérült járművek a belső sávot foglalják el. A 120-as km-nél továbbra is tart a műszaki mentés és a helyszínelés, ezért a külső sávot lezárták. Közel 10 km-es a kialakult torlódás.


Aki teheti, az M19-es autóúton és az 1-es főúton Győrön keresztül kerülhet.


Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 147-es km-nél - Lébény térségében - még a reggeli órákban árokba hajtott egy kamion. A műszaki mentést befejezték, ismét mindkét forgalmi sáv járható - írja az Útinform.


12.30 - Több baleset történt hétfő kora délután az M1-es autópályán


A sztráda 121-es kilométerszelvényénél, Győr térségében egy kamion átszakította a szalagkorlátot és az árokba csapódott. Egy ember beszorult a járműbe, őt a győri hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal közösen szabadították ki.

Fotók


Mentőhelikopter érkezett


Az autópálya 118-as kilométerszelvényénél, Győrújbarát térségében egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A győri hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az esethez mentőhelikopter is érkezett. A balesetek miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a sztráda mindkét oldalán.


A 147-es km-nél - Lébény térségében - még a reggeli órákban árokba hajtott egy kamion. A jármű műszaki mentését megkezdték, emiatt lezárták a külső sávot.


Szintén az M1-esen, de Budapest felé a 94-es km-nél egy autóbusz utánfutója foglalja el a belső sávot. A járműveket a külső sávba terelik.


Fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon - figyelmeztet az Útinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!