Ingatlanbazár

2022.07.17. 13:50

Semmi különös, csak egy szerelem-lakás Győr-Ménfőcsanakról 45 millióért - fotók

Nem tudjuk pontosan, mi fogott meg bennünket a most következő, eladó lakás láttán. De egy biztos, a képeket nézegetve hirtelen Ménfőcsanak városrészbe akartunk költözni. Ha akad 44,9 milliója, mindenképp nézze meg az eladó otthont.

ingatlanbazar.hu

“Győr, Ménfőcsanak, 55 nm-es, Nappali + 2 szobás téglalakás a 2. emeleten saját gépkocsibeállóval és 2 tárolóval eladó. A lakás alapterülete a tetőtéri kialakítás végett bruttó 60 nm (nettó 55 nm), az ingatlanhoz erkély NEM tartozik. A 2015-ben épült 6 lakásos társasház külső része, falazata 10 cm-es szigeteléssel rendelkezik. A 2 rétegű fa, Velux márkájú tetőtéri ablakok szúnyoghálóval, árnyékolóval és reluxával felszereltek. 
A lakáshoz tartozik 1 saját tulajdonú gépkocsibeálló és 2 saját tároló - az egyik a lépcsőházban, közvetlenül a lakás mellett - amelyek már az eladási ár részét képezik. A parkolásnál a kényelmes ki illetve beállást elektromos kapu biztosítja. A lakás belső elrendezése tökéletes, minőségi bútorokkal és burkolatokkal felszerelt. [...]

A hangulatot a konyhában a beépített spot lámpák teszik még otthonosabbá. A képeken látható bútorzat igény esetén már az eladási ár részét képezheti. A lakás fűtését illetve a meleg víz ellátását gáz-cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadással. A toalett és a fürdőszoba egymástól külön helyiségekben helyezkednek el. A fürdőszobában egy hangulatos kád került beépítésre. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!