Környezetvédelmi díj: Büchl Hungaria Szolgáltató Kft.

2005.11.25. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A 2005- es év Környezetvédelmi díját a a Büchl Hungaria Kft. nevében Gömöry Árpád vehette át.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Gömöry Árpád Környezetvédelmi díj: Büchl Hungária Szolgáltató Kft. Kattintson a képre >>
„Járjunk egy ötlettel mindig előbbre másoknál!" – ez a Büchl Hungaria Kft. filozófiája, amely idén a Presztízs-díj környezetvédelmi kategóriájának nyertese. Nemcsak gyűjti a hulladékot, hanem az újrahasznosítását is megoldja, eladható terméket gyárt belőle.

– Nekünk üzleti kötelességünk, de a környezetvédelem nemcsak a Büchl feladata, mindannyiunk közös érdeke, hogy egészségesebb, tisztább világban éljünk. A Presztízs-díjjal járó nyilvánosság alka lmat ad arra, hogy ezt a gondolkodásmódot népszerűsítsük, és arra is felhasználhatjuk, hogy ismertebbé tegyük cégünket, aminek még a nevét is nehezen mondják ki a magyarok – nyilatkozta Gömöry Árpád ügyvezető igazgató tegnap este a Presztízs-gála díjátadó ceremóniája után. Úgy vélte, az innovatív, kitartó munka, a magas minőségi követelményrendszer meghozta eredményét.

A Büchl már tavaly is benevezett erre a versenyre, akkor nem nyert, de vezetője nem keseredett el, és idén sikerrel járt. Hisz abban, hogy a környezetvédelmi díjra érdemes a cég, mert éppen abban nyújt segítő kezet más vállalkozásoknak, hogy tevékenységükkel ne szennyezzék a természetet. Élen jár az új hulladékkezelési módszerek kialakításában, a gyakorlatba átültetésében. Hírnevét nemcsak szolgáltatásaival, hanem a környezetében végzett tevékenységgel is erősíti, a gyermekek környezettudatos nevelése érdekében szervez diákoknak gyárlátogatásokat. Igyekszik minél többféle hulladékot bevonni a hasznosítható anyagok körébe.

Élen a környezetvédelemben

A Reinhard Büchl vezette ingolstadti vállalkozás ötven éve tevékenykedik a hulladékgazdálkodás terén. A Büchl GmbH Németországban vezető szerepet tölt be a hulladékok újrahasznosításában, olyan tapasztalatok birtokában van, amelyek a magyar hulladékkezelésben úttörőnek számítanak. Számos elismert vállalkozás partnere, amelyek közt első helyen áll az Audi AG. Amikor az Audi létrehozta győri bázisát, a Büchl követte Magyarországra, igyekezett tapasztalatait elterjeszteni. A Büchl Hungaria Környezetvédelmi Szolgáltató Kft. 2000-ben egy győri környezetvédelmi szolgáltató céget vásárolt meg. 2001-ben a győri ipari parkban hárommillió eurós beruházással két, több mint ezer négyzetméteres csarnokot épített. Két éve Európa egyik legmodernebb, olajtartalmú szennyvizek kezelésére alkalmas berendezését alakította ki telephelyén.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...