családi nap

2019.10.30. 08:28

Női kézilabda – Zsúfolt program Mosonmagyaróváron

Két nehéz mérkőzés mellett családi nap is szerepel az MKC programjában a következő másfél hétben.

kisalfold.hu

Jövő hétig sok víz lefolyik még a Lajtán, de Mosonmagyaróváron már nagyon készülnek a következő időszak eseményeire.

A Motherson-Mosonmagyar­óvár NB I-es női kézilabdacsapatának előbb szombat este hét órakor van jelenése Debrecenben, az idén menetelő, de legutóbb az MTK ellen botló DVSC otthonában. A papírforma szerint a hazai gárda a találkozó esélyese, ám a mosonmagyaróvári együttes semmiképp sem utazik feltartott kezekkel a cívisvárosba. Ha a csapat meghatározói játékosai közül végre egyszerre többen is kiemelkedő teljesítményt nyújtanának, Tilingerék nagy harcra késztethetnék a Lokit. Ehhez kellene például a Fradi elleni első félidei produkciót meghosszabbítani kétszer harminc percre.

Ezt követően november 6-án, szerdán 18.30 órától a világ legjobb csapata látogat az UFM Arénába. Nem kérdés, az Audi-ETO fellépése újabb telt házat vonz majd a Lajta partján. Akad tennivaló bőven az MKC háza táján: a felnőttek a békéscsabai és az MTK elleni bravúrgyőzelemmel próbáltak elszakadni a kieső zónából és kapaszkodni a középmezőnyhöz, míg az NB II-es gárda nem kis meglepetésre vezeti az Észak-nyugati csoportot. A serdülő lányok a dobogó harmadik fokán tanyáznak, az ifisták pedig szintén szépen gyűjtögetik a pontjaikat. A legkisebbek folyamatosan, minden hétvégén pályára lépnek a különböző tornákon, amelyeken méltón képviselik az egyesületet. A klub jövő héten gálára is készül a ETO elleni mérkőzés mellett. November 9-én, szombaton 9 és 13 óra között az UFM Arénában rendezik az első MKC családi napot, amelyen vezetők, edzők, játékosok, gyerekek, szülők, szurkolók, támogatók együtt tölthetnek egy tartalmas, sportos, közösségformáló délelőttöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában