Helyi sport

2019.01.02. 22:19

Női kézilabda NB I - Győzött a Siófok a Mosonmagyaróvár ellen

A Siófok fölényesen legyőzte a vendég Mosonmagyaróvárt a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.

kisalfold.hu

Siófok–EU-Fire Mosonmagyaróvár 32–16 (12–11)

Siófok, NB I-es női mérkőzés, 600 néző. V.: Héjjas, Kránicz.


Siófok: SOLBERG – BÖHME 8, Perianu, Drabik 1, KOBETIC 6, Nze Minko 3/1, AOUSTIN 4. Cs.: Dedu (kapus), Geiger, Janjusevic 2, Gonzalez 1, ELGHAOUI 6, Jezic 1, Khmyrova, Barkóczi, Sárosi. Edző: Tor Odvar Moen.


MKC: Scholtz A. – Kovacsicz 2, Kopecz 1, FARKAS V. 3/3, Vukcevic 2, SZARKOVÁ 4, Bízik R. Cs.: Gubiková (kapus), Horváth B. 1, Bízik B., Katona, MARIC 3, Hudák, Bardi, Tóth M., Domokos D. Edző: Bognár Róbert.


Hétméteres: 2/1, ill. 4/3. Kiállítás: 6, ill. 10 perc.


A vendégek harminc percen át jól tartották magukat, a szünet után azonban összeomlott a csapat, egy 9–0-ás rohammal eldöntötte a találkozót a Siófok. A második félidőben az MKC erejéből mindössze öt gólra futotta.

Tor Odvar Moen: – A szünetben változtattam a védekezésünkön és ez bejött. Örülök a fölényes győzelemnek, hiszen a lányok lelkileg nagyon mélyre kerültek az MTK elleni döntetlen után.


Bognár Róbert: – A második félidőben teljesen szétesett a játékunk. Nem értem, hogy a szünetben megbeszélteket miért nem tartotta be a csapat. A második játékrész szégyenteljes volt, aminek következményei lesznek. Tudtuk, hogy jobb csapat az ellenfél, az első félidei jó teljesítményünkkel semmire sem mentünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában