Labdarúgás

2019.10.20. 16:41

NB III foci – Lipóti győzelem, mosonmagyaróvári vereség

Egy pontot szerzett a Ménfőcsanak.

kisalfold.hu

NB III Nyugati csoport

Hévíz–Lipót 0-1

Ménfőcsanak–Komárom 1-1

Ötödször kapott ki a Mosonmagyaróvár

VLS Veszprém-Credobus Mosonmagyaróvár 3-0 (1-0)

Veszprém, Városi Stadion, 400 néző, vezette: Leél-Őssy Ádám

Veszprém: Deczki – Zachán, Dobsa, Füleki (Venczel, 60.), Gálfi, Somogyi, Nagy R. (Molnár B., 71.), Rédling, Vass Sz., Lőrincz A. (Gulyás G., 76.), Kiliti. Vezetőedző: Pető Tamás

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Sziklási (Szalka, 69.), Vadász, Debreceni, Darázs, Czár, Szegi (Mundi, 78.), Jasarevic, Dobrovolszki, (Szalka, 67.), Veress. Vezetőedző: Király József

Gsz.: Somogyi R. (26.), Nagy R. (59., 67.)

Az NB III 11. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár Veszprémbe látogatott. A 26. percben Somogyi 24 méterről óriási bombagólt ragasztott az óvári kapu bal oldalába. 1-0. Az 59. percben Nagy Richárd szemfülesen lecsapott egy rossz hazaadásra és a hálóba lőtt. 2-0. A 68. percben a csereként beálló Venczel hozta kihagyhatatlan helyzetbe Nagy Richárdot, aki jobbal a bal alsó sarokba gurított. 3-0. A Mosonmagyaróvár az első játékrészben rengeteg helyzetet kihagyott. A Veszprém második félidei játékának köszönhetően megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Pető Tamás: – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A szünetben egy kicsit kiengedtem a hangomat és ez hatott. A második játékrész alapján nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri ezt a találkozót.

Király József: – A sok kihagyott helyzet megint megbosszulta magát. A mezőnyben sok párharcot veszítettünk, így az ellenfél fölénk kerekedett. Ez vezetett a vereséghez.

Eredmények

Fehérvár II–Puskás II 1-2

Érd–Nagykanizsa 2-2

Balatonlelle–BKV Előre 1-1

Pápa–Bicske 1-2

Sárvár–III. ker. TVE 1-2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában