Labdarúgás

2019.09.15. 15:48

NB II foci – Nyert az ETO Szolnokon, a tabella élére állt

Szimcso és Andrics góljaival nyert az ETO.

kisalfold.hu

Fotó: H. BARANYAI EDINA

Végeredmény:

Szolnoki MÁV–ETO FC Győr 0–2

A Győr élre állt a labdarúgó Merkantil Bank Ligában, miután a nyolcadik fordulóban vasárnap 2-0-ra nyert a Szolnok vendégeként. Az eddigi éllovas Budafok – a hajrában emberhátrányban játszva – saját közönsége előtt kikapott az Ajkától. A Vasas 2-0-ra győzött Nyíregyházán, az angyalföldiek első gólját a két hete szerződtetett Torghelle Sándor szerezte.

Korábban írtuk:

Szolnoki Máv– WKW ETO FC Győr

Szolnok, 17 ó. V.: Takács J.

A Vasas bajnoki szünet előtti legyőzése Győrött jót tett a hangulatnak, a zöld-fehérek így bizakodva utazhatnak el Szolnokra. A Tisza-parti alakulat a táblázat alsó régiójában tanyázik.

„A hosszabb pihenő úgy gondolom, jól jött. El tudtuk végezni azt a munkát, amit elterveztünk. Olyan mérkőzés következik, amelyiken papíron esélyesek vagyunk, és úgy gondolom, érvényesítenünk is kell a papírformát. Nagyon nehéz dolgunk lesz, rendre megszenvedünk azok ellen a csapatok ellen, amelyek a védekezést helyezik előtérbe, de arra törekszünk, hogy fel tudjuk törni az ellenfél védelmét és ott folytatjuk, ahol a Vasas ellen abbahagytuk. Az eredményesség mellett személy szerint én azt is szeretném, hogy játékban is fejlődjünk, lépésről lépésre egyre jobbak legyünk” – mondta Boér Gábor vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában