Győri siker

2019.10.10. 14:11

Atlétika – Bercsényis bronz csapatban

Múlt hétvégén ismét megtöltötték a sportolók az Olimpiai Sportpark gyakorlópályáját, ahol a nyugat-dunántúli régió Sport XXI. csapat pályaversenyét rendezte meg a Horn-Bercsényi DSE atlétikai szakosztálya. A regionális versenyre közel százötven gyermek érkezett a kisalföldi megyeszékhelyre.

kisalfold.hu

A több próba jellegű versenyen a Bercsényi DSE csapatai is remekül szerepeltek és az U13-as korosztályban bronzérmet szereztek. A csapat tagjai voltak Szabó Szonja, Farkas Fanni, Princzinger Róza, Böcskei Blanka, Segovits Balázs, Dürgő Balázs, Baranyai Bálint és Csete Hunor.

A fiatalabbak között az U11-es korosztályban mindössze négy ponttal maradtak le a piros-kékek a dobogóról, azonban a negyedik helyre is büszkék. A Bercsényi U11-es csapatának tagjai: Jelenik-Merazga Jázmin, Sipos Veronika, Segovits Kata, Bognár Rebeka, Polgár Zsófia, Prettenhoffer Nóra, Baranyai Jázmin és Kovács Bálint.

Fotó: Kasza Gyöngyi

Az U13-as korosztályban versenyzett még Molnár Máté, Felföldi Áron, Kasza Tamás, Horváth Kristóf, Marczinek Milán, Bokros Bulcsú és Kapuy Ádám, míg az U11-esek között Csáki Levente, Klose Emma, Klose Lili, Marczinek Levente, Vitéz Rebeka és Felföldi Janka is összemérték tudásukat a régió versenyzőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában