Sport

2020.08.02. 20:07

A polgármesterek nyerték a labdarúgótornát Undon

Mindenki jól érezte magát, aki részt vett a hétvégi undi kispályás labdarúgótornán és szabadidős programon. A tornát a polgármesterek csapata nyerte.

kisalfold.hu

Fotó: Griechisch Tamás

Fotó: Tamas Griechisch

Családi szabadidős rendezvény keretében hatodik alkalommal tartották meg Undon az Impulzus Kupát. A rendkívül változatos programok között volt gulyásfőző verseny, ahol a környező települések csapatai főztek, hadijáték- és repülőmodell-bemutató, a gyerekeknek pedig ugrálóvár.

A fő esemény a kispályás labdarúgótorna volt, amit a négy induló közül a polgármesterek csapata nyert meg. Sopron és térsége tizenhét polgármestere Barcza Attila országgyűlési képviselővel kiegészülve rendszeresen együtt futballozik, a tornán viszont most először szerezték meg az elsőséget.

Fotó: Griechisch Tamás

A csapatkapitány Szabó Szabolcs volt, a kupa gólkirályai Hollósi Gábor és Barcza Attila lettek három-három rúgott góllal. Úgy vélik, a mostani szereplés felkészülésnek is jó alkalom volt az őszi megmérettetésre, amikor a parlamenti válogatott ellen fognak pályára lépni Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában