Bajnoki

2024.02.18. 16:59

NB II foci - Újabb csalódás - Kikapott az ETO a Kozármislenytől

Az ETOt keveset birtokolta a labdát, a játéka teljesen veszélytelen volt a mislenyi kapura.

Kisalföld.hu

Fotó: Laufer László

Kozármisleny-ETO FC Győr 1–0 (1–0)
Kozármisleny, 800 néző. V.: Antal.
Kozármisleny.: Lékai – Horváth D., Gajág, Turi – Beke (Szabó B., 61.), Nagy E., Major S., Nagy M. (Molnár Á., 79.) – Schuszter (Hegedűs M., 36.), Kirchner (Horváth P., 61.) – Daru (Tóth Z., 61.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
ETO: Ruisz – Kovács M. (Vera, a szünetben), Szépe, Boldor (Szujó, 49.), Vianna – Anton, Tóth R. – Bumba (Kröhn, 63.), Skvarka (Diarra, 79.), Huszár (Boschilia, a szünetben)  – Lukic. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Daru (19.).
19. perc: Kirchner futott el a bal oldalon, a felezővonaltól az alapvonalig rohant. Onnan visszapasszolt Daru elé, aki egy méterről kapásból gurított a kapuba. 1-0.
41. perc: A kipattanó labdát Horváth szerezte vissza a hazaiaknak, majd Major átvette, és 18 méterről fordulásból kapura emelt, de Ruisz hárítani tudott.
90. perc: Egy szöglet után Kröhn emelte át a kimozduló Lékait, de Horváth D. érkezett középen, és a gólvonalól szögletre fejelte a labdát.
A hazai csapat már a mérkőzés korai szakaszában vezetést szerzett az élvonalba vágyódó ETO ellen és az első félidőben magabiztosan őrizte is az előnyét.

A vendégcsapat keveset birtokolta a labdát, a játéka teljesen veszélytelen volt a mislenyi kapura.
A szünet után sokáig nem változott jelentősen a mérkőzés képe, az ezúttal is halvány teljesítményt mutató ETO-nak alig volt lehetősége az egyenlítésre. Igazából az utolsó percekben támadott úgy, ahogy korábban is kellett volna, de a lelkesebb hazaiak ekkor „megúszták” az egyenlítést.

Az ETO tavasszal csak árnyéka korábbi önmagának, széteső játékával és a vereségével ismét csalódást okozott a szurkolóknak.

Antonio Munoz:

Ez volt az eddigi legrosszabb mérkőzésünk a szezonban, amire nincs kifogás, de csinálnunk kell tovább, változtatnunk kell a játékunkon

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában