Bulvár-celeb

2024.05.15. 11:35

Berki Mazsi megmutatta leendő anyósát

Anyák napi ünnepségen volt Berki Mazsi az anyukájával és az anyósával.

Berki Renáta Mazsi

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Berki Mazsi a hot! magazinnak nyilatkozott, mint mondta, nagyon meg van hatódva, mert látja, mennyire nő a kislánya. A műsort is megkönnyezte. Kislánya, Emma már folyékonyan beszél, és amit hall, azt elismétli, legyen az mondóka vagy dalszöveg, hihetetlenül gyorsan megtanulja, ráadásul képes az édesanyja eszén is túljárni – mesélte a magazinnak.

 

– Emma két és fél éves, hároméves kortól lesz kötelező az óvoda – folytatta. – Mivel őszi gyerkőc, ezért maradunk még egy évet a bölcsődében. Szeretjük a jelenlegi bölcsijét, hiszen fantasztikusak a pedagógusok, nagyon szeretik a kislányomat, nem utolsósorban pedig őt sem szeretnénk kimozdítani ebből a stabil környezetből – folytatta.

Nem menne vissza a fővárosba

Csaknem egy éve otthagyták a főváros zaját, és egy csendes vidéki városba költöztek. Mazsi számára azonban nem indult felhőtlenül az ottlétük: idő kellett, amíg megtalálta a város szépségeit.

– Amikor Budapestről Székesfehérvárra költöztünk, először nehezen találtam a helyem. Nem voltak barátaim helyben, és egyedül éreztem magam. Ma viszont azt mondom: nem biztos, hogy visszaköltöznénk a fővárosba. Nagyon közel van hozzánk minden, és még csúcsforgalomban is gyorsan odaérek mindenhova. Itt sokkal családiasabb a környezet és közvetlenebbek az emberek – ecsetelte Mazsi a Borsnak, hozzátéve, hogy Emmának is könnyen ment a beilleszkedés. 

Itt a család összes női tagja
Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin / Forrás: Hot! magazin

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában