Labdarúgó NB II

2024.01.10. 10:05

Volt játékosa klubjával és az MTK-val is összecsap a Gyirmót

Kialakult az NB II-ben szereplő három Győr-Moson-Sopron vármegyei csapat téli felkészülési programja.

A Gyirmót a tavaszi szezonra készülve az élvonalbeli MTK-val is összecsap.

Fotó: Fotó: gyirm

Ahogy azt megírtuk, a Gyirmót hazai környezetben készül, s a tervek szerint három felkészülési találkozót is játszik. Most szombaton Telkiben a Kozármisleny, jövő szombaton az élvonalbeli MTK, majd a rajt előtti héten az osztrák Lafnitz (a volt gyirmóti Varga Barnabás korábbi csapata) lesz a kék-sárgák ellenfele. 

A Gyirmót FC Győr felkészülési programja. Január 13., szombat: Gyirmót FC–Kozármisleny (NB II), Telki, 11 óra. Január 20., szombat: MTK Budapest (NB I)–Gyirmót FC, Sándor Károly-akadémia, 13 óra. Január 26., péntek: Gyirmót FC–SV Lafnitz (osztrák II. o.), Gyirmót, Alcufer Stadion, 16 óra.

Hír még a kék-sárgákkal kapcsolatban, hogy a gyirmóti klub meghosszabbította Lányi Bence szerződését, melynek értelmében a 18 éves belső védő 2026-ig biztosan a csapatot erősíti, továbbá a vezetőségnek plusz egy év opciós joga van a labdarúgó szerződésének meghosszabbítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában