Férfi kosárlabda

2023.11.23. 11:54

A Sopron KC szerződést bontott Bors Miklós vezetőedzővel

"Értékelve az évadból eddig eltelt, továbbá figyelembe véve a csapatunk előtt álló időszakot, klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott vezetőedzőnkkel, Bors Miklóssal" – áll a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának közleményében.

Kisalföld.hu

Már nem Bors Miklós a soproniak vezetőedzője.

Fotó: sopronkc.hu

A klub által kiadott közlemény így folytatódik: "Miki több éve került hozzánk és korábban több vezetőedzőt segítve végzett értékes munkát csapatunknál, ráadásul U20-as csapatunkat is éveken át vezette. Köszönjük neki, amit az elmúlt években a klubért, a csapatért tett és további pályafutásához sok sikert kívánunk. A szombati, ZTE elleni hazai bajnoki mérkőzésre – Sterbenz László szakmai igazgató segítségével – eddigi másodedzőnk, Baksa Szabolcs készíti fel az addig hátralévő rövid időben a csapatot."

A soproniak egyébként korábban szintén megváltak centerüktől, Nick Banyardtól, és bár úgy tűnt, Makol Mawien személyében megtalálták az utódot, most mégis tovv kell keresni az új centert, ugyanis Mawien nem ment át az orvosi vizsgálaton.

Mindez azt jelenti, hogy a soproniak a Debrecenben szerepelt kerettel fogadják a ZTE csapatát hétvégén – de már az új, megbízott edzővel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában