Női vízilabda

2023.10.18. 21:38

Ob I – Öt góllal kapott ki az UNI Győr-GYVSE

A győri csapat jobban játszott, mint a korábbi meccseken, ám így is kikapott a női vízilabda ob I-ben.

Kisalföld.hu

UNI Győr-GYVSE–BVSC 10–15 (4–6, 3–3, 3–3, 0–3)

Győr, Aqua Sportközpont, ob I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Pintér, Varga Cs.

GYVSE: Szombathelyi – Rádli , Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 1, Párkányi 2, Petik 6, Kiss A., Hetzl, Svec 1, Hateier, Fogarasi, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.

BVSC: Kakas – Jancsó 4, Mészáros-Farkas 2, Tóth R., Dobos 1, Bereczki, Tóth F. 1, Koltay, Urvári 2, Kele 1, Batizi, Fekete F. 2, Polák 2, Doroszlai. Edző: Stieber Mercédesz.

Jól kezdték a mérkőzést a győriek, rendre náluk volt az előny, 3–1-re is vezettek, de a BVSC nem hagyta magát, 4–4-nél egyenlített, majd kétgólos előnnyel zárta a játékrészt. A második és a harmadik szakaszban kiegyenlített volt a játék, többször is felzárkózott egy gólra a házigazda, de egalizálni nem tudta az eredményt. A zárószakasz előtt két gól volt a hátrányuk. Ebben már nem tudtak a kapuba találni Petikék, az ellenfél viszont három gólt lőve eldöntötte maga javára a találkozót.

Vogel Zsolt: – A BVSC megdolgozott a győzelemért, mi komoly ellenállást mutattunk, ehhez mindenképpen dicséret illeti csapatomat. Úgy érzem, rendeződött kicsit a védekezésünk, de még mindig nem vagyok teljesen elégedett. A közönségnek talán jó egy ilyen eredmény, nekem mondjuk a tíz-öt jobban tetszene. Voltak elkerülhető gólok, illetve jó lenne, ha végre már teljes csapattal tudnánk felállni. Persze a ha nem játszik a sportban.

Stieber Mercédesz: – Nagyon rosszul kezdtünk, pedig előtte kértem a lányokat, hogy figyeljünk oda a meccs elejére. Az időkérés után összekaptuk magunkat, de végig hullámzó volt a játékunk, idén nem először. Ezen kell változtatnunk a folytatásban.

Petik Panna: – Büszke vagyok a lányokra. Végig azt éreztem a vízben, hogy nagyon jól küzdünk, jól kommunikálunk egymással. Voltak hibák, ezek kijavításán kell dolgoznunk, de összességében szerintem jó meccset tudtunk játszani.

Fekete Flóra: – Jól játszott a győri csapat, kihasználta a mi gyengébb teljesítményünket. Ezért jár a gratuláció nekik. Nekünk pedig oda kell figyelni majd a jövőben, főleg a hétvégi kupameccsen, hogy sokkal koncentráltabbak legyünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában