Futnak, hajítanak

2023.09.30. 14:14

Dobogósok sopronkőhidai bv.-sek az atlétika bajnokságon

A BM Országos Atlétika Bajnokságon állhatott dobogóra a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön csapata, illetve egyéni versenyszámban is szép eredményt értek el.

Papp Fanni

Forrás: Sopronkőhidai Fegyház és Börtön

A Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központjának szervezésében Budapesten az Ikarus Stadionban rendezték meg a közelmúltban a Belügyminisztérium Országos Atlétika Bajnokságát. A sopronkőhidai csapat két dobogós helyezéssel zárta a versenyt.

A rendezvényen a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön ötfős csapattal képviseltette magát. A kőhidai csapat egyetlen női tagja, Stinner-Kovács Éva bv. hadnagy 1500 méteres síkfutásban a saját korosztályában harmadik helyezést ért el.
Az Ábrahám László bv. százados, Dobó Attila bv. százados, Kirch Tamás bv. tőrzsőrmester és Stinner Dávid bv. hadnagy alkotta csapat a 4x100 méteres síkfutás férfi váltójában mérette meg magát. Kirch Tamás gránáthajításban, Ábrahám László 100 méteres síkfutásban is versenyzett.

Forrás: Sopronkőhidai Fegyház és Börtön 

A sopronkőhidai versenyzők az egyéni és a csapateredmények alapján az összesítésben a büntetés-végrehajtási szervezet csapatai között második helyezést értek el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában