Labdarúgás

2023.09.29. 09:12

Az Anton, Bumba, Skvarka trió ismét jól teljesített az ETO-ban

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

Az ETO nagy hajrát vágott ki Siófokon a győzelem megszerzéséért, és az erőfeszítéseit végül siker koronázta a Merkantil Bank Liga, NB II legutóbbi fordulójában. Megérdemelten győzött 4–2-re, és ezzel megőrizte első helyét a táblázaton. 
A zöld-fehérek vezetőedzője, Antonio Munoz a meccs után örült, hogy nyertek, ugyanakkor bírálta a csapat védőmunkáját. – Jó meccset játszottunk egy szervezett ellenféllel szemben. Támadásban rendben voltunk, volt sok helyzetünk, de sajnos kaptunk két gólt, amin mindenképp javítanunk kell, hiszen nem lehet minden idegenbeli meccsen három-négy gólt lőni. A cserékkel frissíteni tudtunk, és sikerült megszereznünk a nagyon fontos három pontot. Köszönjük a szurkolóknak, akik elkísértek minket! –nyilatkozta a klub honlapján. 
Az ETO-ban az Anton, Bumba, Skvarka trió ismét jól teljesített – mint ahogy majdnem minden mérkőzésen az idényben –, melléjük ezúttal felnőtt a gól- passzt adó és gólt szerző Diarra – a többiek váltakozó színvonalon futballoztak. 
A csapat védőmunkája valóban némi aggodalomra ad okot: csak a BVSC-től és a Tiszakécskétől nem kapott gólt, idegenben legalább egyszer mindig bevették a kapuját. A kapott gólok tekintetében az ETO a mezőny második felében szerepel, igaz, a lőttben viszont az első és ahogy mondani szokták: ameddig eggyel több gólt szerzel, mint az ellenfél, addig nincsen baj. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában