Kézilabda

2023.07.11. 07:21

A Mosonmagyaróvár a csoportkörben kezdheti meg szereplését a női Európa-ligában

Kisalföld.hu

    A klub közösségi oldalának beszámolója szerint a Debrecen Bajnokok Ligája-indulása és a Mosonmagyaróvár közelmúltbeli jó eredményei miatt került a csapat automatikusan a 16-os főtáblára a második számú európai kupasorozatban. A sorsolásra november 23-án, a mérkőzésekre január elejétől február közepéig kerül sor.
    A Mosonmagyaróvár az előző szezonban két győzelemmel és négy vereséggel, az azt megelőző idényben három sikerrel és három vereséggel zárta a csoportkört. A negyeddöntőbe egyik alkalommal sem jutott be.
    A 34 nevezett csapat között ott van a Praktiker-Vác is, amely a selejtező utolsó fordulójában kapcsolódik majd be a küzdelmekbe. A sorsolást október 10-én rendezik, a meccseket november közepén játsszák.
    Eredetileg a Siófok KC is benevezett az Európa-ligára, de visszalépett, mivel kizárták az NB I-ből, és csak a harmadosztályban (NB II) indul a következő szezonban.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában