Mindenki győztes

2023.06.07. 20:16

Sorversennyel mentek vakációra az UNI Győr legkisebb kosaras palántái

Tizenegy csapatban több mint száz gyerek vett részt az UNI Győr NKA hagyományos Vakáció-kupáján a győri egyetemi csarnokban.

kisalfold.hu

Remek hangulatban telt az UNI Győr NKA Vakáció-kupája.

Fotó: Nagy Gábor

Ahogyan korábban, úgy most sem az eredményen volt a hangsúly. Az általános iskolai első és második osztályos gyerekek a sorverseny előtt a klub kabalája, Tom irányításával melegítettek be, majd a játékos feladatok során mutatták meg, mennyire ügyesek a labdával. Persze itt még nem kosaras feladatokra kell gondolni, de természetesen a kosárlabdát is kellett terelgetni, pattogtatni.

A program izgalmas feladattal zárult, a gyerekek nagy körbe állva adogatták körbe a kosárlabdát, miközben a négy akadémista – akik segítettek a versenyek lebonyolításában – egymást váltva igyekezett körbefutni a több mint száz gyereket, mielőtt a labda visszaért volna a kiindulópontra. A vége 1–1 lett, de igazából mindenki győztes lett, ahogyan a nap végén is mindenki győztesként vehette át jutalmát: egy üdítőt, egy csokit és egy UNI Győr-ajándéktárgyat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában