Egy évre szerződtek

2023.05.24. 21:10

Új támogató a győri jégkorong mellett

A Győri ETO HC egy évre szóló szponzori szerződést írt alá az olasz érdekeltségű Tirrier Kft.-vel.

kisalfold.hu

A győri székhelyű Tirrier Kft. nemzetközi szállítmányozóként kezdte meg tevékenységét 2022 januárjában. Közúti fuvarozási szolgáltatások mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy  fenntartható és környezetkímélő fuvarmegoldásokat biztosítsanak ügyfeleik számára.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk a Győri ETO Hockey Club utánpótlás és felnőttcsapatait. Bízunk benne, hogy a sok tehetséges játékost segíteni fogja abban, hogy további sikereket érjenek el. Szurkolunk és várjuk az izgalmas meccseket” – mondta Angelo Costa, a cég ügyvezetője.

„A mostani gazdasági helyzetben minden szponzori megállapodás nagy értékkel bír, fontos számunkra a meglévő szponzori kapcsolataink mellett az új támogatók bevonása is az egyesület munkájába. Örülünk, hogy újabb győri székhelyű vállalkozás csatlakozott a támogatói körünkhöz” – nyilatkozta Nagy Ákos, az ETO HC ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában