Első helyen

2023.02.05. 10:54

Jégkorong Andersen Liga – Nem tud leállni az UNI Győr ETO HC

Újabb győzelemmel bebiztosította alapszakasz-elsőségét a győri csapat, mely ezúttal 14–5-re nyert a MAC Ikonok vendégeként.

kisalfold.hu

A győriek esélyesként várhatják a negyeddöntős párharcot.

MAC Ikonok–UNI Győr ETO HC 5–14 (1–1, 4–6, 0–7)

Budapest, Andersen Liga-mérkőzés. V.: Varjú, Szabó D.

ETO HC: Szeles – Majoross 1 (1), Karpov, Almási (2), Makovics 1 (2), Nagy M. 3 (2). Cs.: Gusarov 1 (1), Tiasin (1), Odnoga 2 (2), Lévai 1, Nesterov 2 (1), Láday, Szalai 1 (2), Marth, Vojnits, Tompos 2 (1). Edző: Matejov Vladimir.

A hazaiak szereztek vezetést, de egy percen belül egyenlített az ETO, mely a második szakaszban többször is két góllal ellépett, de ekkor még tartotta a lépést a listavezető vendégekkel a MAC. Az utolsó húsz percben aztán ellenállhatatlanul játszottak a zöld-fehérek, lőtt góljaik számát megduplázták, saját kapujukat pedig megóvták a góltól, így végül újabb magabiztos siker lett a vége, melynek köszönhetően megnyerte az alapszakaszt az UNI Győr ETO HC, mely csütörtökön 20.30 órakor a Nemak Jégcsarnokban a Worms Angelst fogadja, majd szombaton 21 órakor a Szeged ellen szintén hazai környezetben zárja a bajnokság első szakaszát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában