Egy győzelem kellett

2023.02.08. 14:57

Férfi vízilabda ob II – Felsőházba jutottak a győriek

Két meccsből egyet megnyert, ezzel az ob II felsőházába jutottak a győri férfi vízilabdázók.

kisalfold.hu

PTE-PEAC–UNI Győr-GYVSE 16–6 (5–0, 2–1, 5–2, 4–3)

Pécs, férfi ob II-es bajnokság.

GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs, Hateier Mátyás 1, Kovács Barnabás, Csepregi Erik, Varga András, Truszka Levente 1, Szaszák Tamás 1, Bognár Roland 1, Nagy Csongor, Dzunic Dorde 1, Baross Gerzson Károly 1, Sándor-Bint Bendegúz, Tóbiás Bence. Edző: Hargitai Attila.

Kanizsa VSE–UNI Győr-GYVSE 9–13 (2–4, 1–3, 3–2, 3–4)

Pécs, férfi ob II-es bajnokság.

GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs, Hateier Mátyás, Kovács Barnabás 1, Csepregi Erik, Varga András 1, Truszka Levente 2, Szaszák Tamás 6, Bognár Roland 1, Nagy Csongor 1, Dzunic Dorde, Baross Gerzson Károly 1, Sándor-Bint Bendegúz, Tóbiás Bence. Edző: Hargitai Attila.

Hargitai Attila: – A Pécs ellen rettenetesen kezdtünk, talán fent maradtunk még a buszon. A támadásvezetéseink akadoztak, így nem jutottunk el igazán helyzetig, ebből pedig a Pécs jól profitált, az 5–0-ás első negyeddel megalapozta a győzelmét. A második negyedtől javult a játék képe, belelendültünk a mérkőzésbe, de a házigazdák sikerét nem tudtuk kétségessé tenni. Meg kell tanulnunk, hogy bármilyen hosszú az utazás, akármennyire korán indulunk, akkor is figyelni kell a bemelegítésre, mert az egésznek ez az alapja.  A Nagykanizsa ellen már jobb volt az összkép. Jobb iramban tudtunk játszani, végig kézben tartva a mérkőzést sikerült nyernünk. Összességében az első mérkőzéssel nem, a másodikkal elégedettek lehetünk, célunkat teljesítettük, a középszakaszt a felsőházban folytatjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában