Úszó ob

2022.11.17. 08:31

Parádés győri kezdés a rövidpályás felnőtt bajnokságon

Sebestyén Dalma két aranyat szerzett az első napon.

A Győri Úszó Egyesület 14 versenyzővel vesz részt a  a rövidpályás felnőtt bajnokságon. Az első napon remek teljesítménnyel  5 érmet szerzett, ezzel az éremtáblán a remek második helyet foglalja el.

“Csapatunk rendkívül harcos arcát mutatta az első napon. Kortól, úszásnemtől függetlenül mindenki bátran versenyzett. A hangsúly ennek az elszánt csapatszellemnek a fenntartásán és a pihenésen, regeneráción lesz” - mondta Petrov Iván csapatvezető a helyszínen.

A győri eredmények

Aranyérem: Sebestyén Dalma 200 vegyes, Szabó Szebasztián 50 hát, 4x100 mix gyorsváltó (Andor Benedek, Szabó Szebasztián, Sebestyén Dalma, Jakabos Zsuzsanna + délelőtt: Giczi Mátyás, Krstulovic Vladimir)

Ezüstérem: Szabó Szebasztián 100 gyors

Bronzérem: Jakabos Zsuzsanna 200 vegyes

Minden nap akad valami csemege, ma a női 200 pillangó érkezik különösen érdekesnek, ahol Jakabos "Zsú" és Sebestyén Dalma küzdenek majd a minél jobb eredményért, valamint a férfi 50 gyors, ahol Szabó Szebasztián méri össze a tudását a legjobbakkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában