Labdarúgó NB III

2022.10.09. 10:01

Az első gyirmóti találatig nehéz lesz

Hétvégén rendezik az NB III 12. fordulóját, a Nyugati csoportban mindegyik találkozó vasárnap lesz, s mindhárom Győr-Moson-Sopron megyei együttes idegenben lép pályára.

Fotó: NAGYGABOR

Zsámbéki SK–Gyirmót FC Győr II
Zsámbék, 15 óra. V.: Altorjay.
A Marcal-partiak legutóbbi, Kelen SC elleni mérkőzése a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt, de talán ez nem zökkentette ki őket a ritmusból, így a sereghajtó elleni felkészülésből.

"Meg tudtuk nézni ellenfelünk Nagykanizsa elleni mérkőzését, elemeztük, próbálunk belőle tanulni. Nehéz találkozóra számítok, hiszen egy foggal-körömmel, tíz emberrel védekezésre berendezkedő csapathoz látogatunk. Sok múlik azon, hogy minél korábban meg tudjuk szerezni a vezető találatot, akkor talán kicsit kinyílik a hazai védelem, addig viszont küzdenünk kell minden pillanatban. A papírforma szerint mi lehetünk a találkozó esélyesei, de ezt a pályán gólokra és pontokra is kell váltani" – mondta Ördög József a Gyirmót II edzője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában