NB III

2022.09.28. 20:24

Pont nélkül maradtak az ETO Akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában, hétközi mérkőzésen lépett pályára az ETO Akadémia, ahol Balatonfüreden a hazaiak az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, a mérkőzés hajrájában pedig csak a szépítésre futotta a győri gárdának.

kisalfold.hu

Balatonfüredi FC – ETO Akadémia 2-1 (2-0)

Balatonfüred, BFC Sporttelep. V.: Jakab (Deme, Porkoláb).

Balatonfüredi FC: Sevinger – Farkas D., Imre (Csikós 88’), Szalai P., Róth, Leidl (Rádai 88’), Lasz, Burucz (Pécseli 65’), Szabó B. (Horváth B. 65’), Tóth G., Bene (Ott 56’). Vezetőedző: Borgulya István.

ETO Akadémia: Ruisz – Ignácz, Tullner, Gasztos, Tamás K., Szabó T., Vingler, Mitring (Sipőcz 46’), Hanzli (Huszár 46’), Bacsa, Lacza. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Gasztos öngól (22’), Szabó B. (35’) ill. Bacsa (87’).

A 22. percben megszerezték a vezetést a hazaiak. Egy jobb oldali szögletet követően Gasztos lábáról a győri kapuba pattant a labda 1-0. Még az első félidőben növelni tudta előnyét a Balatonfüred. A 35. percben Szabó B. értékesített egy büntetőt 2-0. A mérkőzés hajrájában szépített az ETO, Huszár tört be a tizenhatoson belülre, ahol szabálytalankodtak vele szemben. A megítélt büntetőt Bacsa értékesítette 2-1.

Antonio Munoz: - Nagyon csalódott vagyok az első félidőben mutatott hozzáállás miatt. Nem voltunk elég agresszívak, az ellenfél nyerte az összes párharcot az első gól megszerzése után is. A második játékrészre változtattunk, mindent megpróbáltunk, ám ez is kevés volt a jó eredmény eléréséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában