Bajnoki meccsek

2022.09.11. 07:20

NB III foci - Gyirmóton kapott ki a Csorna, Tatabányán veszített az ETO - fotók a Gyirmót meccsről

Az első félidőben még a Csorna vezetett, a második játékrészben fordított a Gyirmót.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Gyirmót FC Győr II– Csornai SE  3-1 (0-1)
Gyirmót, Alcufer Stadion, 11.00. V.: Gál P.

Előzetes - A középmezőnyben lévő Gyirmót II a veszélyzónában álló másik megyei együttest, a Csornát fogadja. Igazi presztízscsata várható. 

„Az elmúlt fordulóban jól játszottunk Budaörsön, de sajnos így is csak egy pontot tudtunk szerezni. Remélem, most a helyzeteinket jobban ki tudjuk használni, ami után itthon győzelemnek örülhetünk. Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen megyei riválisunk a Csorna, de bízom a sikerben” – mondta Ördög József, a Gyirmót II edzője. 

„Bízom benne, előbb-utóbb kiegyenesedünk, de a sérülések miatt még mindig kevesen vagyunk, s változtatni nem nagyon tudunk. Pozitívum, hogy Visy Bálint talán már visszatérhet, de így sem lesz egyszerű. Fontos, hogy ebben a nehéz időszakban is gyűjtögessünk pontokat, de ehhez mindenkinek oda kell tenni magát, hiba nélkül kell futballoznunk. Nehéz kilencven perccel számolunk, igaz, mostanában számunkra nincs könnyű mérkőzés” – emelte ki Varga Péter edző. 

Tatabányai SC – ETO Akadémia 2-1 (1-1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion. V.: Horváth M. (Czeglédi, Vad).

Tatabányai SC: Lóth – Árvai (Szél 94’), Kovács I., Krupánszki, Kocsis (Németh A. 84’), Szegleti, Katona, Molnár T., Székely, Forró, Letenyei. Vezetőedző: Gyürki Gergely.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Ignácz, Csáki, Tullner (Moharos 76’), Óvári, Szabó T., Tóth R., Vingler, Huszár, Borsos, Mitring (Hanzli 66’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Kocsis (16’), Kovács I. (65’) ill. Tóth R. (28’).

Antonio Munoz: - Úgy gondolom, ma nem érdemeltünk vereséget, de két nagy hiba eldöntötte a három pont sorsát. A srácoknak tovább kell lépniük, és tanulni a hibákból, holnaptól már folytatjuk is tovább a munkát száz százalékon.

Előzetes - Az előző körben a győri fiatalok hazai pályán magabiztos győzelmet arattak az újonc Zsámbék ellen. Antonio Munoz, az ETO Akadémia edzője bízik a játékosaiban és reményei szerint sikerrel záruló kilencven percet játszanak majd. 

További eredmények - NB III, Nyugati csoport
Fehérvár II–Kaposvár 2–1
Komárom–Balatonfüred 2–1
Bicske–ZTE II 5–1
Mór–Budaörs 2–1
Érd–III. ker. TVE 1–0
Teskánd–Puskás Akadémia II 1–2
Veszprém–Kelen SC 2–2
Nagykanizsa–Zsámbék 2–1

– A Tatabánya elleni találkozó nehéz lesz, mert az ellenfélnek nagyon jó csapata van, amit az is mutat, hogy a tabella negyedik helyét foglalják el. A játékosaim remekül dolgoztak egész héten, szeretnénk jó eredményt elérni Tatabányán – mondta Antonio Munoz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában