1000 néző Kapuváron

2022.09.19. 08:27

Megyei foci - Mutatjuk a megye egyes tabellát a hatodik forduló után + edzői nyilatkozatok

kisalfold.hu

Pannonhalma-Horn–Üstökös FC Bácsa 0–2 (0–0)
Pannonhalma, 50 néző. V.: Horváth M.

Pannonhalma: Sánta – Bergendi, Németh L., Buruzs, Csányi, Kovács P., Enyingi (Korsós), Csollány (Kis A.), Fördős (Tölgyesi-Gál), Németh A. (Kállai), Fülöp. Edző: Karácsony Tamás.

Bácsa: Ács – Bakus, Nyíregyházky, Szabó Z., Győri (Bölönyi), Schillinger, Rigó, Serfőző, Szalai Á. (Józsa), Sipos (Ferenczi), Szabó K. (Bányai). Edző: Rozmán László.

Gsz.: Rigó, Bölönyi.
Kellemetlen időben, kiválóan előkészített pályán nagy iramban kezdte a mérkőzést a szezonban egyaránt gyengébben rajtoló két csapat. Az első félidő küzdelmes, harcos mezőnyjátékkal kezdődött, a kapusok alig-alig avatkoztak a játékba. A második félidő is hasonló forgatókönyvet produkált, helyzetek nélküli, kemény, férfias focit láthatott a kis létszámú közönség. A 70. perctől a kényszerű hazai cserék után fölénybe került a Bácsa, és a 80. percben, miután a védők többször sem tudtak felszabadítani, Rigó akrobatikus mozdulattal vette be a kaput. 0–1. A 90. percben a hazai csapat kitámadott, és egy kavarodás után kapura lőtt labdát egy bácsai védő kézzel hárított, de tizenegyes helyett az előrevágott labdából a vendégek szerezték meg a második góljukat. 0–2. A vendégek győzelme igazságos, mivel gólokat lőttek, de a hazai csapat is pontot érdemelt volna, azonban a jogosnak tűnő tizenegyes elmaradása ettől megfosztotta. A végeredmény nem tükrözi a mérkőzés képét.
Jók: mindenki, ill. Bakus, Szabó Z.,

Schillinger. Karácsony Tamás: – Hétről hétre szervezetten játszunk és az eredménytelenség ellenére csapatunkban benne van a győzelem. Sajnos a mérkőzés hajrájában sérüléseink megpecsételték a sorsunkat, de csak gratulálni tudok csapatomnak.

Rozmán László: – Csak nagyon nehezen sikerült a szervezetten játszó hazai csapatot megtörnünk, de végül megérdemelt győzelmet arattunk.

Győrújbarát–Credobus Tehetségközpont 2–0 (1–0) 
Győrújbarát, 100 néző. V.: Bohács. 

Győrújbarát: Koncz – Németh M., Rácz Z., Németh R., Buza, Lakatos A. (Szabó M.), Kugler (Koronkai), Pintér M., Varga Á. (Kiss Á.), Tóth M. (Máté R.), Varga Zs. (Farkas K.). Edző: Tenk Balázs. 

Mosonmagyaróvár II: Germán M. – Szokolics (Baróti) , Kocsis Z. (Tankovics, Tál Zs.), Tifán-Péter, Borsodi B. (Gaál-Horváth), Szimhardt M., Kocsis G., Orosz A., Czingráber, Kóczán B. (Gergely N.), Pandur G. Edző: Schmatovich Gábor. 

Gsz.: Lakatos A., Tóth M. 
Jók: mindenki, ill. Pandur G., Czingráber, Szokolics, Kocsis G. 

A hazai csapat jó helyzetkihasználásának köszönhetően tartotta otthon a három pontot a mezőnyben jobban játszó és a mérkőzés előtt esélyesebbnek tartott vendégek ellen. A Mosonmagyar­óvár nem tudta feltörni a lelkesen és masszívan védekező hazai védőfalat, így megérdemelt az újonc Győrújbarát győzelme. 

Tenk Balázs: – Alázat, akarat, szív, szenvedély... és egy kis szerencse. 

Schmatovich Gábor: – Kellemetlen stílusban játszó ellenfél ellen kevésbé voltunk rámenősek a támadózónában és nem tudtunk komoly veszélyt kialakítani. Peches gólokkal kerültünk hátrányba, és hiányzott a hit, hogy eredményt érjünk el. 

SFAC 1900–Abda-VVFK Bau 0–6 (0–3) 
Sopron, Anger-réti sporttelep, 150 néző. V.: Konkoly. 

SFAC: Giczi – Kelemen D., Varga Sz., Gere (Soós Á.), Honyák, Novacsek (Zámbó), Ratatics (Majoros), Kecskés, Baranyai, Németh V., Máté (Imre Sz.). Edző: Katona Sándor. 

Abda: Boráros (Polócz) – Tóth K., Korsós D., Éri, Kerékgyártó (Vígh N.), Maidics, Gál D. (Magyar P.), Wágenhoffer, Tóvizi, Balogh L., Kovács Á. Edző: Hagymási Zoltán. 

Gsz.: Maidics (3), Kerékgyártó, Gál D. (2). 

Az erős letámadással nem tudott mit kezdeni a hazai csapat és a 14. percre már 3 gólos abdai előny alakult ki. Ez­után kiegyenlítetté vált a mérkőzés,  a második félidő elején a SFAC akarata érvényesült jobban, de helyzetig nem tudtak eljutni a hazaiak. A meccs végén a teljesen kinyílt soproniak kaptak még három gólt Maidics triplája révén. 

Katona Sándor: – Az első tizenöt percben kivégeztük magunkat, a többi szenvedés volt. 

Hagymási Zoltán: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, amire tudatosan készültünk. Fegyelmezetten, harcosan, taktikusan és lendületesen játszottunk. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk. Gratulálok az egész csapatnak. 

Kapuvár–Vitnyéd 4–2 (2–0) 
Kapuvár, 1000 néző. V.: Takács Á. 

Kapuvár: Szekeres – Póczik (Varga R.), Árki (Schillinger), Matetics, Czanik, Horváth K., Rózsavölgyi (Antal), Bogdányi, Németh B., Szabó T. (Szalai). Edző: Mayer János. 

Vitnyéd: Vass – Hécz, Tamás, Kleizer, Varga G. (Szakács M.), Kalmár, Pankotai, Halász, Bata (Kiss P.), Purt, Simon (Gaál Z.). Edző: Csermelyi Imre.

Gsz.: Czanik (2), Rózsavölgyi, Árki, ill. Halász, Purt. 

A kapuvári csapat magabiztos, megérdemelt győzelmet aratott egy jól küzdő ellenfél ellen. A győzelem akár nagyobb különbségű is lehetett volna. 
Jók: az egész hazai csapat, ill. Vass, Simon, Pankotai, Tamás. 

Mayer János: – Nagyon tiszteltük az ellenfelünket, az egész mérkőzésen sportszerűen játszottunk. Szurkolóink végre hazai pályán is érezhették a győzelem ízét a Vitnyéd elleni rangadón. Győzelmünket nekik is ajánljuk. 

Csermelyi Imre: – Igazi focihangulatban, sok néző előtt élvezetes mérkőzést játszottunk a listavezető otthonában. Játékosaink küzdöttek, de a kapuvári csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. 

Lipót Pékség–Sza-Bi Qualit-Ménfőcsanak 4–0 (1–0) 
Lipót, 100 néző. V.: Erdélyi. 

Lipót: Baki – Kapa Martin, Széles, Andrusch, Kapa Márkó, Detrik, Németh M., Bagó (Posta), Veller (Benkovics), Tar (Nyakas), Füleki. Edző: Cseri Mihály. 

Ménfőcsanak: Takács N. – Kalmár, Hídvégi, Szabó P. (Varga M.), Kiss L., Vayer, Kelemen M., Madarász (Szűcs D.), Reizer, Szilvágyi (Prácser), Horváth Cs. Megbízott edző: Korsós Attila. 

Gsz.: Füleki (2), Benkovics, Tar. 
Az első félidőben a lipóti csapat sorra dolgozta ki a helyzeteket, de csak egy gólig jutott. A második félidőben aztán sikerült növelnie góljai számát a fiatalokból álló, lelkes Csanakkal szemben. 
Jók: Füleki, Tar, Kapa Martin, Detrik, ill. Szilvágyi, Kiss L., Reizer. 

Cseri Mihály: – Szimpatikus ellenféllel szemben, szép gólokat lőve a győzelmünk abszolút megérdemelt. 

Korsós Attila: – Gratulálok a Lipótnak. 

DAC Nádorváros–Koroncó 1–4 (0–1) 
Győr, 250 néző. V.: Péter G. 

DAC: Kiss A. – Virág, Gerencsér (Pataki), Keszei, Varga J., Forgó, Fésűs (Sopronyi), Szabó Á., Németh Á., Pintér D., Németh B. Edző: Makkos Tamás. 

Koroncó: Kokas – Bodó (Horváth D.), Molnár M. (Varga G.), Venczel, Szabó Zs., Bieder, Domján (Kovács Á.), Vörös Torma (Herold), Böröczky, Horváth R., Molnár T. (Nagy B.). Edző: Jäkl Antal. 

Gsz.: Varga J., ill. Böröczky, Vörös Torma, Molnár T., Szabó Zs. 
Viharokkal, záporokkal tarkított időben, a jó iramú mérkőzésen a tartalékos DAC nem tudta megakadályozni a rutinos Koroncó győzelmét. 
Jók: Kiss A., Keszei, Varga J., ill. Bieder, Böröczky, Molnár T. 

Makkos Tamás: – Rutinos ellenfelünk megérdemelten nyert. 

Jäkl Antal: – A tartalékos DAC ellen az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést. További sok sikert a hazai csapatnak. 

Gönyű–Caola SC Sopron 1–3 (1–1) 
Gönyű, 100 néző. V.: Varga D. 

Gönyű: Rom – Kovács Gadanecz, Sovány (Vedres), Kuti (Rimele), Puter (Szilágyi), Böcz (Horváth L.), Tóth R., Kertész, Tarcsa, Sipőcz. Edző: Harcz István. 

SC Sopron: Kovács D. – Bokor, Szabados, Kovács O., Kovács A. (Antal), Illés (Kocsis Á.), Bokán (Baumgartner), Csonka, Balogh F., Fendrik, Bauer. Edző: Bücs Zsolt. 

Gsz.: Sipőcz, ill. Bokor, Szabados, Kovács A. 
A hazaiak nem tudták megismételni az előző hetekben mutatott játékukat, így a jobban játszó vendégek megérdemelten vitték el a három pontot. 
Jók: Vadász, Tarcsa, ill. Bokor, Kovács A. 

Harcz István: – A sok pontatlanság megbosszulta magát. 

Bücs Zsolt: – Azt gondolom, hogy nyolcvan percig jól játszottunk, az utolsó tíz perc volt hektikus számomra. Úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. 

A bajnokság állása

 1.Kapuvár651020816
 2.Koroncó541012513
 3.M.-óvár II640213812
 4.SC Sopron531114610
 5.Lipót6312121010
 6.Abda630316119
 7.Hegykő53021289
 8.SFAC530212119
 9.Bácsa62221498
 10.Gönyű621310167
 11.Győrújbarát520310166
 12.Vitnyéd613217156
 13.DAC61237145
 14.Pannonhalma60067160
 15.Ménfőcsanak50054270

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában