Labdarúgás

2022.08.14. 08:37

NB II foci - Pécsen kapott ki a Mosonmagyaróvár

Idegenben játszott a mosonmagyaróvári csapat.

kisalfold.hu

Fotó: Penovác Károly

Pécsi MFC–Credobus Mosonmagyaróvár 2–1
Pécs, PMFC Stadion, 1700 néző. Vezette: Katona Balázs (Garai, Kiss B.)

Pécsi MFC: Helesfay – Mayer (Kövesdi, 76.), Rácz, Katona L., Hadaró – Kesztyűs (Svedyuk, 76.), Futó – Makrai (Kónya D., 64.), Nikitscher, Harsányi (Grabant, 83.) – Tóth-Gábor (Tihanyi, 83.). Vezetőedző: Weitner Ádám.

Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita (Múcska, 70.) Czingráber, Debreceni, Deák, Nagy K. (Horváth K., 46.) – Tóth L. (Illés D., 56.), Végh, Gáncs (Dezamits, 70.) – Szalka (Nagy Z., 46), Boros. Vezetőedző: Varga László.

Gólszerzők: Harsányi (24.), Czingráber (28. – öngól), illetve Nagy Zoárd (71.)

Varga László: - Sajnos a mérkőzés elején kihagytuk az első nagy helyzetünket, és emiatt elbizonytalanodott a csapat. Gyámoltalanok lettünk, pedig ez korábban nem volt jellemző ránk. Így is megvoltak a helyzeteink, amik sajnos kimaradtak, ez pedig az NB II-ben nem fér bele. A második félidőben visszajöttünk a mérkőzésbe, és egy félidő alatt annyi lehetőséget dolgoztunk ki, amennyit az első két meccsen összesen. Ez mindenképpen pozitív a jövőre nézve, de azt is meg kell tanulnunk, hogy nem adhatunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek. A második játékrészért gratulálok a srácok, ezt a mentalitást és koncentrációt szeretném a Kazincbarcika ellen látni az egész meccsen.

Előzetes - A rajton megesett botlást a második körben hazai pályán javította a Mosonmagyaróvár az Ajka legyőzésével. Varga László, a Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Az első győzelem után érthetően jó hangulatban telt a hét, s mivel ugyanúgy készültünk, ahogy eddig, bízom benne, hogy idegenben is sikerül pontot, pontokat szereznünk.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában