Labdarúgás megyei első osztály

2022.08.19. 21:55

Fordított a Koroncó Sopronban

Páder Vimos

SC Sopron-Koroncó 1-2 (1-0)

Sopron, 700 néző. V.: Herm.

SC Sopron: Kovács D. - Balogh F., Bokor, Fendrik, Auer, Kovács O., Kovács A., Illés, Magas B. (Magas M.), Bokán, Antal. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Koroncó: Kiss - Domján, Bieder, Varga G., Lampert (Bodó), Molnár T. (Horváth R.), Molnár M., Böröczky (Benecz), Szabó Zs. (Nagy B.), Vencel (Horváth D.), Vörös Torma. Edző: Jakl Antal.

Gsz.: Molnár B., ill. Molnár M., Benecz.

Változatos első félidőt láthatott a nagy számú szurkolótábor. A Koroncó többször veszélyeztetett, viszont a hazaiak kontrái állandó veszélyt jelentettek a vendégek kapujára. 

41. p.: Illés parádés cselsorozatát követően balról jó ütemben adott középre és a jókor érkező Magas Bálint 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 1-0.

65. p: Balról gyors ellentámadás után Molnár Milán 13 méterről bombázott a kapuba. 1-1.

90. p: Nagy védelmi és kapus hiba után Benecz 20 méterről az üres kapuba lőtt. 1-2.

A hazaiak többet támadtak, a vendégek rutinos focit játszottak és a szerencse is melléjük állt, így nyertek.

Jók: Bokán, Kovács A., Magas, ill. Molnár M., Bieder, Vörös Torma.

Bücs Zsolt: - Az első félidő nagyjából rendben volt, 1-0 után sok rossz döntést hoztunk. Nem tudom miért, de állandóan felrúgtuk a labdát, ami mindig rossz helyre került. A második félidő alapján a Koroncó megérdemelten nyert.

Jakl Antal: - Gratulálok a hazaiaknak, nagyon jól játszott a fiatal csapat, minden rutinunkra és a szerencsére is szükség volt, így tudtunk nyerni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában