Sport

2022.06.29. 20:34

NB III foci - A 17 éves Borsodi döntött a Dorog ellen Mosonmagyaróváron

kisalfold.hu

A Credobus Mosonmagyaróvár második felkészülési mérkőzésén az NB II-es Dorogot fogadta. Varga László több játékosára sem számíthatott sérülés miatt (Szalka Dominik, Boros Gábor, Jasarevic Mahir).

Az óvári csapat remek első félidőt produkált, több komoly gólhelyzetet is sikerült összehozni, de ezekből gól nem született. A második játékrészben mindkét vezetőedző alaposan átvariálta a csapatát, így kiegyenlített játékot láthatott a szép számú közönség. A 70. percben aztán az MTE saját nevelésű játékosa, a felnőtt kerettel együtt készülő Borsodi Bálint lépett ki középen, majd 14 méterről a kifutó kapust is átemelve talált a hálóba. A 17 éves játékos az első gólját szerezte az első csapatban. 1-0.

A rekkenő hőségben lejátszott találkozón az óváriak több helyzetet dolgoztak ki, mint a dorogiak. A Credobus Mosonmagyaróvár szombaton a Budafok ellen lép pályára. A felkészülési mérkőzést Telkiben rendezik.

Credobus Mosonmagyaróvár – Dorogi FC 1-0 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 100 néző

Credobus Mosonmagyaróvár: Slakta (Molnár M.) – Papp Sz., Debreceni (Czingráber), Deák (Szabó R.), Horváth K., Dezamits (Simita), Végh B. (D’Urso), Tóth L. (Buglyó), Nagy K. (Borsodi), Illés (Gáncs), Nagy Z.

Gólszerző: Borsodi (70.)

Varga László: - A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. A rekkenő hőség alaposan megnehezítette a csapatok dolgát, ennek ellenére mindkét fél dicséretet érdemel. Fontos tapasztalatokkal gazdagodtunk egy jó ellenféllel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában