ETO Pils

2021.04.22. 18:28

A Vaskakas kifőzte – Már az ETO-nak is van saját söre – fotók, videó

Megállapodást kötött egymással az ETO FC Győr és a Vaskakas Sörfőzde, ennek eredményeképp megszületett az ETO Pils.

kisalfold.hu

Fotó: Cseh Róbert

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatót tartottak az ETO Park VIP-termében, ahol bejelentették, hogy megállapodást kötött egymással az ETO FC Győr és a Vaskakas Sörfőzde. Ennek eredményeképp megszületett az ETO Pils – írja az eto.hu.

A sajtótájékoztatón részt vett Radnóti Ákos, Győr sportért felelős alpolgármestere, Vida Norbert, a Vaskakas Sörfőzde ügyvezetője és sörfőző mestere, Soós Imre, az ETO FC ügyvezető igazgatója, valamint Horváth Cs. Attila, klubigazgató.

 

Vida Norbert ismertette az ETO Pils-t, és bemutatta az üvegeket, amelyeken a ’63-as, ’82-es, ’83-as és 2013-as bajnokcsapat névsora található, valamint a későbbiekben kibővül a kínálat Verebes József karikatúrájával, az olimpiai bajnokaink képeivel, és ezen kívül lesz egy „általános”, ETO címerrel ellátott változat is.

A sörök holnaptól már elérhetőek lesznek, az árusító üzletek listáját az ETO hivatalos felületein közzé teszik, valamint a pandémia elmúltával a stadionban, csapolt formában lesz kapható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában