Tenisz

2021.02.02. 19:12

Ausztrál Open – Babos Tímea nem Mladenoviccsal indul párosban

Babos Tímea nem Kristina Mladenoviccsal indul a jövő héten kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon, mivel a francia játékos visszalépett a párostól.

mti

20200815 Hajdúszoboszló fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Bemutató edzést tartott a párosban 3-szoros világbajnok és 3-szoros Grand Slam győztes teniszező, Babos Tímea.

Forrás: Mediaworks-archívum

Fotó: Matey István

Babos Zsuzsanna, a magyar teniszező kommunikációs menedzsere elmondta, hogy Mladenovic lábsérülésre hivatkozva lemondta a párosszereplést az e heti, Yarra Valley Classic elnevezésű felvezető tornán, illetve az Australian Openenen, melyen egyesben azért el szeretne indulni. Babos Tímeának így néhány napja van arra, hogy másik partnert találjon magának az ausztrál bajnokságra.

Az egyéni világranglistán 115. magyar játékos kedden a legjobb 32 között búcsúzott a Gippsland Trophy elnevezésű melbourne-i keménypályás tornától, a párhuzamosan ugyanott zajló Yarra Valley Classicon pedig már nem tudott pályára lépni párosban Mladenoviccsal. Babos és Mladenovic tavaly és 2018-ban győzött az Australian Openen, 2019-ben pedig döntős volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában