Labdarúgás

2021.01.15. 09:32

Megyei foci – Tovább erősít a SFAC

A megyei első osztályban a 13. fordulót követően a 9. helyen áll a SFAC 1900. A korábbi évek eredményeihez képest ez kitűnő teljesítmény, igaz, a nyáron jelentősen megerősödött a piros-fehér alakulat.

kisalfold.hu

A folyamat nem áll meg, a soproni klub a télen leigazolta Gyűrű László kapust Kapuvárról.

„Január elején elkezdtük a felkészülést a tavaszi bajnoki folytatásra – mondja Katona Sándor, a SFAC edzője. – Az Angeron edzünk, ahogy a körülményeink engedik. Bár két műfüves játéktér is van Sopronban, mi azokra nem jutunk be. Kapusposzton feltétlenül szükségünk volt új emberre. Gyűrű személyében azt hiszem, megtaláltuk a megfelelő megoldást. Egy-két további érkező még lehet, de nagy játékosmozgást most nem tervezünk. A középmezőnybeli szereplést tűztük ki célul, szerintem ehhez adott a keret.”

Házi góllövőlista

A SFAC 36 gólt ért el az őszi bajnoki idényben. Minden mérkőzésen lőtt gólt és csak egyszer nem kapott (Pannonhalmán). A találatokat a következő játékosok szerezték: Honyák Máté és Varga Szabolcs Viktor 12–12 gól, Erdősi Dominik 7, Kulcsár Ábel és Máté Gergő 2–2, Gillich Máté 1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában