Röplabda

2020.01.17. 12:34

SZESE Győr: győzelmeket várnak

Két hazai mérkőzést is játszanak szombaton a SZESE röplabdásai az NB II-ben. A női együttes 14 órától a sereghajtó RÖAK Kaposvárt fogadja az egyetemi edzőcsarnokban.

kisalfold.hu

Fotó: Homoródi Lilla/SZESEvolley

„Idegenben 3–1-re nyertünk Kaposváron, de akkor több játékosuk is más korosztályban lépett pályára. Topcsapat fiókcsapataként megnehezíthetik a dolgunkat, ha erősebb sorral jönnek, így nem dőlhetünk hátra. Eredménykényszer továbbra sincs a lányokon, próbáljuk az edzésen látottakat a pályára vinni és ha a maximumot hozzuk, hasonló sikert várhatunk” – mondta Szamosi Balázs vezetőedző.

A lányokat követően 17 órától a férfiak is pályára lépnek, s a SzoESE ellen szintén kötelező a győzelem a győrieknek. A kék-fehérek vezetőedzőjük, Fehér Tibor nélkül kell, hogy helytálljanak, akit ezúttal a korábbi NB I-es edző, Sólymos Péter helyettesít.

„Többször találkoztunk már idén a szombathelyiekkel és ismerjük az erősségeiket, gyengeségeiket. Legutóbb fölényesen győztük le őket idegenben, de azóta a tavaly nálunk játszó Szabó Gáborral erősödtek. A héten próbáltunk felkészülni az ellenfélből, bízom a sikeres folytatásban. Ezen a mérkőzésen csak a győzelem elfogadható” – fogalmazott Sólymos Péter utánpótlás edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában