Helyi sport

2019.04.29. 10:02

Női kézilabda NB II - Megyei csapatok veresége - Az MKC U22 legyőzte az ETO U22 csapatát

kisalfold.hu

Audi-ETO U22–MKC U22 26–30 (13–20)

Győr, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Maródi, Novák.


Audi-ETO U22: Tóth N. – Horváth I. 1, Csekő 4, Barcza 2, LANCZ 8, Kovács V., Bíró 2. Cs.: CHRISTE, Kiss L. (kapusok), Demeter 2, Tóth M., Tóth K. 2, MOLNÁR ZS. 5, Franka, Dezséri. Edző: Bordásné Horváth Marianna.


MKC U22: Dányi – Katona 7, Hudák 3, Szalai 4, Lázár 2, Márczy 6, Fehér 7. Cs.: Dávida (kapus), Domokos 1, Fekete F., Paróczai, Fenesi, Szabó Cs., Anujin. Edző: Balogh Sándor.


Bordásné Horváth Marianna: – Az élvonalban edződő játékosokkal felálló vendégeknek adtunk egy félidőnyi előnyt. Ezt kihasználva ellenfelünk átfutott rajtunk, de büszke vagyok, hogy a padlóról felállva a második félidőt megnyertük.


Balogh Sándor: – Az első félidőben maradéktalanul betartottuk, amit elterveztünk és komoly előnyt szereztünk. A szünetben kértem a játékosokat, hogy figyeljünk a hétgólos különbségre. Ez azonban nem sikerült, így végül az első harminc perc mentette meg nekünk a győzelmet.


Vady-Mosonszolnok–Sárvár 25–30 (12–17)

Mosonszolnok, NB II-es női mérkőzés, 150 néző. V.: Horváth G., Krupánszki.


Mosonszolnok: Kovács B. – Vadász 6, Steiner 2, Gutecz, Liszkai 1, Drobnitsch 5, Veisz 6. Cs.: Bankó (kapus), Molnár D., Turi 4, Csiszár 1, Boda, Kovács A., Király. Edző: Remete Róbert.


Remete Róbert: – A csapat az egész mérkőzésen igyekezett bizonyítani, de sajnos a fontos pillanatokban több hiba is becsúszott a játékba.


Széchenyi ESE–Bük 29–35 (15–19)

Győr, NB II-es női mérkőzés, 50 néző. V.: Antal, Antalné.


SZESE: Wunder – Nagy T. 1, Fábián 11, Vigh 6, Szabó M., Molnár V. 1, Farkas. Cs.: Menyhárt B. (kapus), Menyhárt D. 1, Vasvári-Tóth 1, Németh Zs. 2, Kószás, Simon 2, Pataky 1, Kelemen 3. Edzők: dr. Simon József, Urbán Nikolett.


Dr. Simon József: – Rengeteg volt a technikai hiba, kimaradtak a hétméteresek és a ziccerek, s sok labdát adtunk el. Nem elég, ha csak páran akarják a győzelmet, mindenkinek hozzá kell tennie a tudását, a lelkesedését.


Szombathelyi KKA U22–VKCSK 43–26 (25–9)

Szombathely, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Tóbiás, Végh.


VKCSK: Nagy Á. – Vas 1, Németh P. 6, NÉMETH V. 12, Kárpáti 4, Giczi, Kellermann R. 1. Cs.: Horváth V., VÉBER (kapusok), Varga V., Szabó L., Kondor 1, Pusztai 1. Edző: Csomor Tibor.


Csomor Tibor: – Újra NB I/B-s érzésem volt Szombathelyen. A huszonötödik perctől partiban voltunk, de addigra átszaladtak rajtunk a feljutással álló csapatukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában