Helyi sport

2018.10.16. 12:11

Megyei foci - A Csikvánd-Dunaszentpál meccs bokasérülés miatt szakadt félbe

labdarúgás. Félbeszakadt az elmúlt hétvégén a Csikvánd-Dunaszentpál mérkőzés a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztály Mosonmagyaróvár-Győri csoportjában.

kisalfold.hu

A jegyzőkönyv szerint Dénes Attila játékvezető egy súlyos sérülés miatt rendelte idő előtt az öltözőbe a csapatokat. Úgy tudjuk, a sérülés miatt rossz lelkiállapotba  kerültek a vendégcsapat játékosai, ezért volt szükség a meccs félbeszakítására.


A mérkőzés 70. percében 1–1-es állásnál a vendégek játékosa, Vida Márk labdavezetés közben egy ütközést követően olyan szerencsétlenül ért földet, hogy a jobb bokája megsérült.


„A játékosunkat labdavezetés közben leütközték és emiatt elveszítette az egyensúlyát. Harmincöt percet kellett várni a mentők érkezéséig, utána a játékost kórházba szállították. Szerencsére nem tört el a bokája, de fekvőgipszet kapott" – nyilatkozta Szabó József, a dunaszentpáli csapat elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában