Helyi sport

2017.09.14. 12:35

NB II foci - SVSE: szépségdíjas gólok a mezőny legjobbjától

A Soproni VSE csatára, Horváth Péter a hétvégén az SVSE-Budaörs NB II-es találkozón a mezőny legjobbja volt, ebben az is szerepet játszott, hogy rúgott három szépségdíjas gólt. Az öröméhez azonban bánat is párosult, mivel kiváló teljesítménye ellenére nem tudott győzni a csapata.

Páder Vilmos

– Számított rá, hogy ilyen nagyszerűen kijön a lépés?


– Már nagyon hajtott a bizonyítási vágy, bizonyítani akartam a csapat, a klub és magam felé is. Boldog vagyok, hogy három gólommal tudtam segíteni.


– Hosszan tartó sérülése már a múlté?


– Az elmúlt két évben valójában sokat hátráltatott a rengeteg sérülés, de hála a sorsnak, meggyógyultam. Teljesen egészséges vagyok, az előírt terheléseket kapom és pluszmunkát is végzek a jobb teljesítményem érdekében.


– Véleménye szerint mi az oka a csapat gyenge szereplésének?


– Az egyik, hogy kicserélődött a csapat jelentős része és nagyon nehezen állunk össze. Ennek ellenére sokkal több van a társaságban, mint amit eddig nyújtottunk. Ennél többet érdemel a város és a szurkolók is.


– Tétmérkőzésen rúgott már három gólt?


– Korábban az NB III-ban többször sikerült három gólt szereznem, egy alkalommal négyet is rúgtam, de NB II-ben ez volt az első alkalom.


– Mit vár a folytatástól?


– Minden erőmmel azon leszek, hogy a góljaimmal segítsem a csapatot. Még keményebben kell dolgoznunk, mert nehéz helyzetben vagyunk. Együtt kerültünk oda és együtt tudunk onnan kimászni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában