Helyi sport

2016.10.30. 20:51

Fertőszentmiklósi kick-box sikerek Salgótarjánban - fotók

Október 29-én Salgótarjánban vett rész a Fertőszentmiklósi Simon Gym Sportegyesület két versenyzője a VII. Salgó Fight Night elnevezésű rendezvényen.

kisalfold.hu


Egyesületünket Baranyai Zsolt és Tömördi Dávid képviselte. Kettejük közül először Zsolti lépett ringbe,67 kg-os súlycsoportban IFMA Thai-box szabályrendszerben. Zsolti határozott, technikás bunyóval hamar fölénybe került, majd a második menetben feladásra kényszerítette ellenfelét, ezzel technikai KO minősítéssel megnyerve a mérkőzését.


Kicsivel ezután Dávid következett, aki 75kgos súlycsoportban, K1 szabályrendszerben szállt harcba. Dávid parázs meccset vívott ellenfelével, de jó kéztechnikáinak köszönhetően remekül helytállt, és egyhangú pontozással győzött! Felkészítő edzők: Molnár Sándor, Tóth Richárd, Simon László


"Az egyesületünk ebben az évben két új versenyzővel gyarapodott, a fiúk nagyon szépen kezdtek már az első versenyükön is arany és ezüstéremmel debütáltak. A K-1 és a thai box szabályrendszerben teljes erejű ütések, rúgások és térd technikák megengedettek, itt győzni csak nagyon kemény munkával lehet. Gratulálunk versenyzőinknek és a csapatnak" – mondta a versenyről Simon László (II. dan), az egyesület vezetőedzője.


 

Fotók: Tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában