Helyi sport

2015.06.05. 10:30

Tippmester 2015 - Hajrában a Tippmester

A hajrájához érkezett a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehet tippelni.

kisalfold.hu

Pénteken még postára lehet adni a 13. heti tippeket, s a jövő héten jelenik meg az utolsó szelvény ebben az évadban.

A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményre számíthat. A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsolunk egy nyertest.

Állandó tippelőink között, vagyis akik minden héten küldtek be szelvényt, három Kisalföld receptjei szakácskönyvet sorsolunk ki.
A 12. héten 11 helyes találat volt a legtöbb, amit találtunk. Ennyit három olvasónk – Bertalan Ferenc (Darnózseli), Fáczán Gábor (Sopron) és Jagadics János (Agyagosszergény) – ért el. Sorsolással döntöttük el, közülük ki lesz a heti nyertes. Ezúttal Bertalan Ferencnek kedvezett a szerencse.

A 12. hét helyes tippsora: 1, X, X, X, 1, 1, 1, 2, X, 2, 1, 1, 1 + 2.
Összetettben egyre szorosabb az élmezőny, s még többen is odaérhetnek a dobogóra.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Varga Dávid 105 pont, 2. Varga Árpádné 103, 3. Horváth Máté 98, 4. Stummer László és Vadász Gyula 97–97, 5. Németh Kitti 96.

A teljes lista itt >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában