Helyi sport

2014.07.01. 12:10

SKC - Takács Norbert is Sopronban marad

Újabb játékosával állapodott meg a folytatásról az előző bajnokságban remekül szereplő Sopron KC férficsapata.

Botár László

Amint arról Pojbics Szabolcs, a Sopron KC ügyvezetője lapunkat tájékoztatta, Ruják András, Tóth Gergely, valamint Trepák Zoltán után Takács Norbert a negyedik, aki a következő szezonban is soproni színekben játszik. A 24 éves kosaras Thomas Jermaine-nel együtt az egyik legrégebbi „motoros" lett a csapatban.

A játékos így látta az előző szezont: „A csapat szempontjából remek volt, hiszen a bajnokságban és a Magyar Kupában is érmet szereztünk. Ami a saját játékomat illeti, ott már kicsit árnyaltabb a kép, de az évad közben érkezett montenegrói bedobó, Milos Boriszov jó hatással volt a teljesítményemre. Tapasztalt, a nemzetközi porondon is sokat szereplő, remek játékosról van szó, nagyon sokat tanulhattam tőle. Úgy vélem, annak, hogy az edzéseken őt kellett fognom, a meccseken meglett az eredménye. Szerintem a szezon vége felé védekezésben léptem előre.

Számomra az előző évad megkoronázása volt, ahogyan szurkolóink fogadtak bennünket a Fő téren. Azt az ünneplést, amíg élek, nem felejtem el, jó volt látni, mennyit jelent a csapat, a sikerek drukkereinknek."

Közös születésnap

Takács Norbert egy napon született az SKC montenegrói játékosával, Filip Baroviccsal. Mindketten 1990. július 29-én látták meg a napvilágot. A kérdésre, vajon terveznek-e közös születésnapi bulit, a következőket mondta a magyar bedobó: „Csak nemrég derült ki, hogy mi már tartottuk együtt a születésnapunkat, ám akkor még nem ismertük egymást.

Kettőezer-nyolcban Debrecenben volt a B csoportos U18-as EB, amelyen a magyar csapat tagja voltam, Montenegró csapatában pedig Filip is játszott. Nagy bulit nem lehetett csapni persze, hiszen ment az EB, de volt egy szolid kis ünnepség. Ahol mi ünnepeltünk, egy másik társaság is hasonlóképpen tett. Az pedig csak nemrég derült ki, hogy éppen Filip barátomat ünnepelték a montenegróiak."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában